Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor, partner serwisu o grach game'ingowych / multiplayer.

smieszny1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Na początku proszę moderatora o przeniesienie tego wątku do odpowiedniej kategorii forum o ile jeśli ta jest zła, a teraz przejdę do sedna sprawy. 

Poszukuję / Nawiąże współpracę z ludźmi / właścicielami serwisów stron internetowych.

Współpraca miała by polegać na rozwoju oby dwóch projektów (czyt. Ty nam pomagasz, my Tobie). 

Objaśnię kwestię Partnera - Partner który miałby na celu zawiązać z nami współpracę musi być przede wszystkim lojalny co do Nas, sam to oferuję a więc i wymagam. Rozważam każdą propozycję na celu która ma z nami zawiązać jakąkolwiek współpracę, mam na myśli obfitą w owoce która przyniesie nam a zarazem wam efekty. Dla Partnera mogę zaoferować baner na stronie głównej 500x270, odnośniki w menu strony przekierowujące na Partnerską stronę internetową, temat do wglądu dla wszystkich użytkowników o nawiązaniu z konkretnym partnerem współpracę oraz wymienić to co oferuje dana strona. Masowe korespondencje do wszystkich użytkowników zarejestrowanych poprzez drogę mailową. 

Oraz inne "sposoby" które można zrealizować. 

Sponsor naszego projektu - Osoba która jest zainteresowana wsparciem finansowym naszego projektu. 

Oczywiście nic za darmo, osoba wspomagająca nas otrzymuje wymienione przez przez nią warunki współpracy. Czyli uzgadniamy czego dana osoba wymaga w zamian za sponsoring. 

Teraz kilka słów o mnie. 

Mam na imię Emil, pochodzę z woj. Podlaskiego. Mam 18 wiosen za sobą (czyt. 18 lat), interesuję się webmasterką, tworzeniem modyfikacji na serwery multiplayer. Jestem założycielem serwisu www.DreamGame.pl

Jestem osobą wyrozumiałą, przede wszystkim sprawiedliwą. Więcej można uzyskać w kontakcie z mną.

Również osoby zainteresowane proszę o kontakt niżej podany.

gg-icon.png47129899

Steam-logo.pngEmil. | DreamGame.pl

email.png smieszny1995@tlen.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...