Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezmózgie małpy pracujące w Wargaming

dawits100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

twilightpensiveplz.png?1 hmmmm... ale na pewno jest ktoś w ekipie kto ma inteligencję na poziomie normalnego człowieka. (CHYBA)

Co Ty masz z tymi emotkami? 

Każdemu może się zdarzyć błąd ortograficzny...

Opublikowano

Nie no z tym Obserwój to dojechali pinkiehpie.gif?3 Albo tylko polska ekipa to tumany, albo całe WG to idioci angryderpyplz.png?1

No nie wiem, ja np jestem dyslektykiem, i nie zdziwiłbym się gdybym napisał obserwój- wymienia się na obserwowac.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Co Ty masz z tymi emotkami? 

Każdemu może się zdarzyć błąd ortograficzny...

Faqir, tylko zauważ, że WG jest dość dużą firmą. Mi jak zdarzy się błąd, to ubolewam, a tak wielka firma?

Opublikowano

Faqir, tylko zauważ, że WG jest dość dużą firmą. Mi jak zdarzy się błąd, to ubolewam, a tak wielka firma?

@Juri. no w sumie racja, ale większy błąd był z tymi kodami. ;)

Opublikowano

1. Wypierdalać z emotkami kucyków na forum, tak bardzo wkurwiające. Nikt was nie chce w tym internecie, zróbcie sobie własny czy coś. Na razie jesteście wszędzie znienawidzeni.
(Już się k*a uspokajałem, nie hejtowałem bronies. Ale nie, wejdę na mpc, jakiś fred będzie uwalony emotkami koników.)

2. Mogą się chyba pomylić, przecież tłumaczył to nie cały zespół tylko jedna osoba. Nie będą chyba dla jednego obrazka wyznaczać 10 osób, żeby jedna po drugiej sprawdzała poprawność?
3. Ale z kodami to już zjebali. Trochę. Bardzo.

shoob.png

Opublikowano

1. Wypierdalać z emotkami kucyków na forum, tak bardzo wkurwiające. Nikt was nie chce w tym internecie, zróbcie sobie własny czy coś. Na razie jesteście wszędzie znienawidzeni.

(Już się k*a uspokajałem, nie hejtowałem bronies. Ale nie, wejdę na mpc, jakiś fred będzie uwalony emotkami koników.)

2. Mogą się chyba pomylić, przecież tłumaczył to nie cały zespół tylko jedna osoba. Nie będą chyba dla jednego obrazka wyznaczać 10 osób, żeby jedna po drugiej sprawdzała poprawność?

3. Ale z kodami to już zjebali. Trochę. Bardzo.

raritysmeelplz.png?1  Zawsze myślałem, że wszystko co robi ekipa musi być zatwierdzone i sprawdzone tak by wszystko było poprawnie i nie zdarzyły się takie idiotyzmy. 

Niespodzianka

<

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście ale powinno być poczynania a nie poczyniania :P

Wydaję mi się, że to pisał jakiś obcokrajowiec, bo wątpię by to Polak robił.

Opublikowano

Wydaję mi się, że to pisał jakiś obcokrajowiec, bo wątpię by to Polak robił.

Nawet jakby to przez słownik prze kleił to by błąd mu wskazało :p

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...