Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta muzyczna.

Loser92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie chciałbym sobie kupić kartę muzyczną wewnętrzną aktualnie posiadam zintegrowaną. I tutaj mam pytanko , czy każda karta muzyczna podejdzie pod płytę główną czy trzeba szukać rodzaju kart pod daną płytę.? 

Opublikowano

MSI - 770t c45   budżet no myślę tak do 100 zł kolego. Myślałem coś uderzyć w Sound Blastera bo bardzo polecają te karty , ale jak masz coś innego a lepszego no to fajnie by było jak byś podzielił się informacją Pozdrawiam.

Opublikowano

Tylko że z tego co wyczytałem jest to dobra karta do gier komputerowych :) Aczkolwiek szukam czegoś do muzyki i mikrofonu. Mianowicie w przyszłości chciałbym też kupić mikrofon dynamiczny który właśnie podpiąć chciałbym pod kartę muzyczną. I oczywiście jak wiadomo no musi być to coś przy słuchaniu muzyki .. Gry latają mi koło pupy :P

Opublikowano

Skoro dobrze się sprawdza w grach, to da radę też w muzyce. Jest naprawdę tania, a dźwięk wysokiej jakości więc się nie zastanawiaj.

karta graficzna 

Dźwiękowa :P
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jeśli chcesz mieć zajebiście dobrą jakość z mikrofonu musisz kupić mikrofon pojemnościowy. Są one głownie na USB więc karta graficzna na nic się nie zda, no chyba że chcesz sobie posłuchać muzyki.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...