Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o Planets³ ?

Latreso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba pamiętać o tym, że microsoft nie kupił MC po to, żeby mieć go w swojej kolekcji.

Chcą na nim zarobić.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od Minecrafta nic nie będzie lepszego, lecz ta gra jest na prawdę bardzo fajna, przynajmniej sprawia takie wrażenie :)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Powiem tak: Z*********e to wygląda.. Nareszcie coś nowego i ta gra wygląda super po prostu. Najbardziej podoba mi się pomysł z własnym pojazdem. Nie mogę się doczekać.

Kappa.

Opublikowano

Myślę że gra będzie spoko, aczkolwiek nie dla mnie.

Trailer nawet spoko, ale nie pokazuje prawie nic z rozgrywki.

Jak dla mnie nigdy nie przebije Minecrafta, ale to tylko moje skromne zdanie.

Znów chwytam liny zła, by wydostać się z mroku dna...

Opublikowano

Nie no, super się zapowiada tylko zastanawia mnie forma płatności, czy będzie można zapłacić PSC te 15$ czy tylko przelew? I jakie to będzie miało wymagania sprzętowe :-)

Cześć...

Opublikowano

Autor tematu

Myślę że gra będzie spoko, aczkolwiek nie dla mnie.

Trailer nawet spoko, ale nie pokazuje prawie nic z rozgrywki.

Jak dla mnie nigdy nie przebije Minecrafta, ale to tylko moje skromne zdanie.

No wiesz trailer został nagrany tak na prawdę w chwili, gdy nawet twórcy nie mieli możliwości w to grać (dopiero zaczynali pisać kod). Wpisz w Wujku google "planets cube gameplay" jest już trochę tego ;)

Opublikowano

Minecraft zawsze zostanie numerem jeden :) A gra, którą zaprezentowałeś też godna uwagi, zaraz muszę o niej coś więcej poczytać :p

R6p2osg.jpg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Możliwe ze to kopia MC ale z tego co widzę na YouTube (filmy) to reprezentuje się nieźle. I widziałem ze jest już polska edycja ,ze maja już forum do owej gry ,jak dla mnie to może być ciekawe zapomniałem dodać link do forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...