Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grać na PL'u?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi,

dawno mnie tutaj nie było i kompletnie nie jestem w temacie. Widziałem że na PL'u teraz można w IS kupić Yangi za kase, prawda?

Moje pytanie.. to czy warto grać na pl'u, a jak nie, to który serwer lepszy:

• Ravia
  • Balmora

Dzięki

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pewnie, że warto. Przede wszystkim dla zabawy.

Czy na prywatnych serwerach ? Nie koniecznie. Wszystko zależy od Ciebie. Jeśli chodzi o mnie - gra na privach nie daje takiej przyjemności co gra na globalnym serwerze.

Opublikowano

Najgorsze co możesz zrobić to teraz wrócić na pl'a, po wprowadzeniu yang do isa oraz przepustek które pozwalają zmienić server to już nie ma sensu tam grać. Co do priva to polecam Ci ravie, balmora jest już dosyć zniszczona sam wiesz chyba dlaczego. ;d 

Opublikowano

Pewnie, że warto. Przede wszystkim dla zabawy.

Czy na prywatnych serwerach ? Nie koniecznie. Wszystko zależy od Ciebie. Jeśli chodzi o mnie - gra na privach nie daje takiej przyjemności co gra na globalnym serwerze.

No ale przecież zepsuli pla.

Opublikowano

Ale Ravia jest ogólnie dobra? Wydaje się ok, tylko:

• cięzko się tam zdobywa.. wszystko?
  • mili ludzie?

Opublikowano

Według mnie nie warto...szybko ci się znudzi przynajmniej mi się bardzo szybko znudziło

exp żmudny i ten pl jakiś przestarzały ... 

Opublikowano

Ale Ravia jest ogólnie dobra? Wydaje się ok, tylko:

• cięzko się tam zdobywa.. wszystko?
  • mili ludzie?

Exp trudny nie jest, a dorobić się możesz na medalach o ile to jest jeszcze opłacalne, robisz sobie postać 35-50 lvl i do trudnego lochu ze spota masz od 2 do 5 medali. A potem wbijasz 86 i na wyżyne. :) 

Ludzie jak ludzie zawsze trafi się jakiś debil. ;d 

Opublikowano

Dołączam się do pytania co do Ravi. Miałem wrócić na pl po bardzo długiej przerwie ale widząc co się tam dzieje to mi się odechciało. Szukam harda, trudnego dosyć podobnego do pl w czasach świetnośći. Ravia się nada?

Opublikowano

Ja polecam server Vixa.eu , startuje za tydzień ,a dzisiaj rusza beta .   :) hardzik , lepszy od Balmory i Ravii , a na pewno porządniejsza administracja :)

Balmora była spoko ale wiadomo co sie stało , a Ravią sie teraz już nikt nie zajmuje i sajgon tam jest dosłownie .

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Opublikowano

Czy warto grać na Plu?

Ostatnimi czasy byłem zdania że warto lecz incydent jaki był z yangami i to co ma być wprowadzane czyli transfer postacią PRZERAŻA MNIE może niech nie wiem zrobią max 250lvl i eq 7b... Pl odpada.

Jeśli chodzi o priv to tylko Ravia. Opinia bardzo dobra, administracja nie obija się wszystko jest kontrolowane

Opublikowano

Graj na Ravia.eu :) Mili ludzie ( Administracja to YouTuberzy ) nikt nie ma mniej niż 18 lat (chyba) isamu 26 jak dobrze pamiętam

Daj " Lubię To " Dzięki serdeczne JP

Opublikowano

Na Pl nie było już warto jak dodali drop stalek +7, teraz to nawet nie ma co o tym myśleć. Ravia i Balmora - pełno botów, na Ravii chyba trochę więcej. Sam czekam na tą Vixe, ktoś u góry wspomniał. Buena i Master wydają się być rzetelni w tym co robią 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...