Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów na jakich grałem  :) Mam jedno pytanie, słyszałem na serwerze coś o nowej edycji, kiedy można się jej spodziewać?

Dzięki za opinie :) Nowa edycja coś z a ok miesiąc bo w aktualnej chwili serwer cieszy się większą popularnością niż inne serwery hardcore które stoją dłuuuużej.

Mały update

- Dodaliśmy różdżkę teleportującą na spawn

- Dodaliśmy czat sojuszniczy dla gildii pod komendą /gs

- Dodaliśmy Friendly Fire dla gildii pod komendą /ff

- Dodaliśmy Grupowy Teleport na spawnie

- Usuneliśmy CobbleCatalyzator

- Bany zostaną przywrócone

- Strona jak i unbany zostaną przywrócone

- Zmniejszyliśmy ilość potrzebnych itemów na założenie gildii - z 32 enderperel jest 16, z 128 blokow lodu jest 64

- Poprawiliśmy system logowania

- Poprawiliśmy kilka bugów dotyczący gildii

- Poprawiliśmy bug dotyczący dispenserów z potami

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Server nie jest jakiś autorski jak i pluginy to kopia kopi jak się przepisze plugin i zmieni jeden wiersz to nie znaczy że on jest już wasz .

Zachowanie admina na servie jak i osoby która ma te prezentacje nie jest zbyt zachęcające do gry ... 

Nie Polecam servera bo to jest jakaś kpina :D 

Opublikowano

Server nie jest jakiś autorski jak i pluginy to kopia kopi jak się przepisze plugin i zmieni jeden wiersz to nie znaczy że on jest już wasz .

Zachowanie admina na servie jak i osoby która ma te prezentacje nie jest zbyt zachęcające do gry ... 

Nie Polecam servera bo to jest jakaś kpina :D

Dzięki za opinie, na pewno coś z tym zrobimy no nic ale ważne że mnie to zmotywowało :D

Gwarantuje ci że lepszej administracji nie znajdziesz, wchodzisz na ts3 i teoretycznie 24/7 ktoś jest i od razu uzyskasz pomoc nie jak na innych serwerach gdzie musisz czekać po kilka godzin.

U nas administracja jest ogarnięta i każdy prawie +18

Tylko niestety rekrutujemy helperów +18 i mało jest chętnych :)

Opublikowano

1388145740-U1070406.png

W pełni autorski system rankingu który znajduje się na serwerze w TAB oraz na stronie :) (Nic nowego)

W pełni autorskie GILDIE które od zera były pisane przez nas :> (Teraz każdy serwer ma "autorskie gildie")

W pełni autorski system dropu :) (I co że autorski jak to i tak nie nowość?)

W pełni autorski system OCHRONY dla graczy - każdy nowy gracz otrzymuje ochrone na 1 godzinę, ochronę można sprawdzić pod komendą /ochrona (nad głową widnieje napis OCHRONA, gdy ochrona wygaśnie tag znika) (Nie wasz pomysł, miało wiele serwerów przed wami)

W pełni autorski system supercobble (będzie film jak działa) (z MCHC)

W pełni autorski system stoniarek (będzie film jak działa) (Z SKKF'a)

1389987932-U1076861.png

Opublikowano

1388145740-U1070406.png

W pełni autorski system rankingu który znajduje się na serwerze w TAB oraz na stronie :) (Nic nowego)

W pełni autorskie GILDIE które od zera były pisane przez nas :> (Teraz każdy serwer ma "autorskie gildie")

W pełni autorski system dropu :) (I co że autorski jak to i tak nie nowość?)

W pełni autorski system OCHRONY dla graczy - każdy nowy gracz otrzymuje ochrone na 1 godzinę, ochronę można sprawdzić pod komendą /ochrona (nad głową widnieje napis OCHRONA, gdy ochrona wygaśnie tag znika) (Nie wasz pomysł, miało wiele serwerów przed wami)

W pełni autorski system supercobble (będzie film jak działa) (z MCHC)

W pełni autorski system stoniarek (będzie film jak działa) (Z SKKF'a)

1389987932-U1076861.png

a to mchc ściągnęło stoniarki od xcrafters?

xcrafters ściągnęli grupowy teleport od myharda?

mchc ściągnęło hardcore od skkf ?

;)

Pozdrawiam, Pan Ból Dupy.

Opublikowano

Może będzie to drobny offtop ale mimo wszystko zaczyna mnie irytować parę kwestii odnośnie podejścia ludzi nie tylko do tego serwera ale i do innych. Po pierwsze wiele osób sapie się o to że coś jest podpatrzone z innych serwerów, czepiają się o typ, pluginy i o każdą drobnostkę która jest już na innym serwerze to tak jak byśmy mówili że samsung zgapił pomysł na telefon od noki a przecież to Ericsson wyprodukował jako pierwszy telefony komórkowy, nie możemy pisać tak jak HejterskiPL że stoniarki są pomysłem skkf'a bo przecież on je podpatrzył od jakiegoś zagranicznego serwera tak jak to z typem, przecież hardcore nie wpadł mu do głowy od tak tylko na pewno podpatrzył ten typ na międzynarodowej scenie minecrafta. Po drugie jeśli serwer ma autorskie pluginy to jest źle, ale jeśli serwer bazuje na gotowej paczce czy pluginach z bukkit.org też jest źle bo administracja ma gotowce, ludzie odpowiedzcie mi czego wy chcecie? nie znacie kodu pluginu ale i tak powiecie że całość jest tylko edytowana a nie pisana od podstaw, rzucacie bezpodstawne oskarżenia bez dowodów tak jak SeriousPVP, powiedz mi znasz treść kodu, iż piszesz jest to edytowane UltimaGuild? 
Na koniec dochodzę do wniosku iż jesteście hejterami i pozostaje mi tylko wręczyć wam ten filmik, Nara.

s4ElBud.png
Opublikowano

Może będzie to drobny offtop ale mimo wszystko zaczyna mnie irytować parę kwestii odnośnie podejścia ludzi nie tylko do tego serwera ale i do innych. Po pierwsze wiele osób sapie się o to że coś jest podpatrzone z innych serwerów, czepiają się o typ, pluginy i o każdą drobnostkę która jest już na innym serwerze to tak jak byśmy mówili że samsung zgapił pomysł na telefon od noki a przecież to Ericsson wyprodukował jako pierwszy telefony komórkowy, nie możemy pisać tak jak HejterskiPL że stoniarki są pomysłem skkf'a bo przecież on je podpatrzył od jakiegoś zagranicznego serwera tak jak to z typem, przecież hardcore nie wpadł mu do głowy od tak tylko na pewno podpatrzył ten typ na międzynarodowej scenie minecrafta. Po drugie jeśli serwer ma autorskie pluginy to jest źle, ale jeśli serwer bazuje na gotowej paczce czy pluginach z bukkit.org też jest źle bo administracja ma gotowce, ludzie odpowiedzcie mi czego wy chcecie? nie znacie kodu pluginu ale i tak powiecie że całość jest tylko edytowana a nie pisana od podstaw, rzucacie bezpodstawne oskarżenia bez dowodów tak jak SeriousPVP, powiedz mi znasz treść kodu, iż piszesz jest to edytowane UltimaGuild?

Na koniec dochodzę do wniosku iż jesteście hejterami i pozostaje mi tylko wręczyć wam ten filmik, Nara.

Poprostu irytuje mnie gdy ktoś pisze autorskie na coś co ma każdy serwer. Autorski system logowania... Koło chuja mi to lata czy autorski czy nie, ale po. chuja się tym chwalić? Jak już pisać to jakieś rzeczy niespotykane, a nie W 100% autroski drop, żeby zapchac prezentacje.

Pozdro 600, czekam na ból dupy.

Opublikowano

W pełni autorskie gildie?! Hah! To jest plugin UltimaGuild tylko troszeczkę edytowany i zmieniona nazwa.

Przerobiony i zedytowany?

J#bnij się w łeb, wszystko jest autorskie nasze.

Aktualnie piszemy CastleMod który niedługo się ukaze ;)

Poprostu irytuje mnie gdy ktoś pisze autorskie na coś co ma każdy serwer. Autorski system logowania... Koło chuja mi to lata czy autorski czy nie, ale po. chuja się tym chwalić? Jak już pisać to jakieś rzeczy niespotykane, a nie W 100% autroski drop, żeby zapchac prezentacje.

Pozdro 600, czekam na ból dupy.

Bo jest się czym chwalić i nie każdy serwer to posiada?

No tak, lepiej się chwalić darmowymi pluginami xD

Idź rób swój serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...