Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Darmowe paczki od EA za problemy z rynkiem

ForestSavage666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dostać paczki ?? 

Wejść na futa i tam jest 

6bci2m.jpg

Klikamy ''D'' 

i dostajemy 2 paczki 

PACZKI SĄ ZŁE ??

JA TRAFIŁEM W 1 TIEGO COSTE INFORMA !

Nie wierzycie ?? screen mojego składu ( zobaczcie teraz diego jest na if )

zyyfd2.jpg300k

55aR3G.png

Opublikowano

@up Ale to w końcu jest karta if nie ważne czy można sprzedać ważne ze się ma, i pozatym to jest info ze 2 paczki do otrzymania a nie ze ja trafiłem diego coste poprostu dałem bo chciałem udowodnić że z paczek coś leci.

tak btw. polecam uciąć trochę twoją sygnaturkę bo jest walnięty napis ''www.fx.com.pl''

55aR3G.png

Opublikowano

Dostałem jedną a druga?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Dostałem paczkę, a w niej Caceres, który pasuje mi do składu pod każdym względem choć jako zmiennik, bo mam na obronie Benatia. Prócz tego dostałem Subotića. Tak samo jak MaX095 miałem tylko 1 paczkę.

Opublikowano

Z jakiej paki mamy po jednej pace?:p Mi się trafił Hummels  który w kij w dupe nie pasuje.Ale Cuadrado też się trafił i to w tej formacji co chciałem i nie muszę kupować, zawsze 5k zaoszczędzony i Rosicky który też raczej w odstawke.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Z jakiej paki mamy po jednej pace? :P Mi się trafił Hummels  który w kij w dupe nie pasuje.Ale Cuadrado też się trafił i to w tej formacji co chciałem i nie muszę kupować, zawsze 5k zaoszczędzony i Rosicky który też raczej w odstawke.

W 14 pewnie dostaje się po dwie, a w World jedną.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Widzieliście ten turniej co dodali??

Moim zdaniem warto grać 5k za wygranie to nawet nieźle, a zawodowiec nie jest taki ciężki.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Do 11 kwietnia jest bodaj do 19 godziny.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Odbiegając od tematu.Też macie problemy w fifie World dzisiaj?Wszystko się bardzo długo wczytuje i co chwilę piszę, że coś z serwerami EA?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Odbiegając od tematu.Też macie problemy w fifie World dzisiaj?Wszystko się bardzo długo wczytuje i co chwilę piszę, że coś z serwerami EA?

Pewnie trwają jakieś prace na serwerach.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Też tak masz?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Szczyt farta, to ma mój kumpel, który trafił Sheringhama 

http://www.futhead.com/14/players/12481/sheringham/

Co prawda, nie jest to super ekstra legenda pokroju Pele, ale jednak legenda... A jak wiadomo, legendy bardzo rzadko lecą :) (co ciekawe, otworzył w swoim zyciu z 10 paczek, trafił w nich Rooneya, który wtedy był wart 50k i każda paczka mu sie zwracała praktycznie. Teraz otworzyl 2 darmowe i taka karta, a ja otwieralem od poczatku fify, juz chyba z 500k poszło i nic nie mam xD)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...