Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dodaniem funduszy

Gość Szubryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z dodaniem funduszy na swoje konto. Cały czas wyskakuje, że dane karty są nieprawidłowe ale przecież wpisuje poprawne dane. Dodatkowo na koncie miałem już zapisaną tą kartę, którą własnie chciałem dodać fundusze do portfela i nic. Wyskakuje ten komunikat. Czym to może być spowodowane i jak to naprawić? A jak próbuje dodać przez konsolę to wyskakuje, że dane karty są nie prawidłowe a jak dodawałem, żeby mi ją zapisało to wyskakiwało, że dane karty są zgodne z osobą, która wydała kartę. Co jest nie tak?

Opublikowano

Sprawdź czy O nie pomyliłeś z 0 a VV z w

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Tak jak napisał kolega wyżej, wielkość liter musi być identyczna z tym zarejestrowanymi w banku.

Dodatkowo karta musi obsługiwać międzynarodowe transakcje online.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Wszystko jest tak jak powinno. Nic nie pomyliłem. Próbowałem już chyba wszystkiego. Bez polskich znaków, z polskimi znakami, bez myślników przy kodzie pocztowym nic nie działa. Cały czas wyskakuje to samo. Ale dowiedziałem się, że bardzo dużo osób ma ten sam problem. Jutro idę do sklepu kupić zdrapki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...