Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pominąć weryfikację na Facebooku?

hokus~pokus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakładam nowe konta na facebooku i wyskakuje mi weryfiakacja i trzeba podać tam nr telefonu. Jak to pominąć czy coś lub zmienić IP przeglądarki przez jakieś proxy czy coś?

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Nie da się zmienić ip internetu, internet nie posiada żadnego adresu .... internet to sieć połączeń, zaś ip to adres komputera w tej sieci. Więc nie może być adresu sieci, bo sieć jest jedna :P

Co do problemu z rejestracją na fejsie. Prawidłowo. Nie rób tego.

Opublikowano

Ja też potrzebuję tego.

Nie działa zmiana przeglądarki, czyszczenie danych, cookie itp, nawet incognito na chrome też nie trybi, jakieś pomysły?

Może dajcie niby te serwisy od sms.

Opublikowano

Czyścić, czyścić i zmieniać IP :)
Trzeba pamiętać jeszcze o kilku innych rzeczach a ogarnięcie ich systemu kosztowało mnie kilka dni pracy i tworzenia kont.
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jeżeli Twój dostawca internetu to Netia / Neostrada czy inny Play to spokojnie można jednocześnie użytkować dowolną ilość kont, bez potrzeby podawania numeru telefonu.

f.png

Opublikowano

Magią kurwa.

Hokus pokus wciąż noszę dresy, zmień mi tu gównem IP adresy.

Po wypowiedzeniu tego zaklęcia, najłatwiej będzie wyciągnąć prawą ręką przez lewe ramię ruter z prądu i później lewą ręką przez prawe ramię wsadzić wtyczkę ponownie do kontaktu ;-)

Opublikowano

Pobierz sobie aplikację textPlus (Android lub iOs) i się tam zarejestruj. Po utworzeniu konta dostajesz amerykański numer na który możesz odbierać połączenia i (chyba) SMSy.
Jak chcesz sprawdzić numer to wchodzić w ustawienia i Contact Info.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

podobno nie da się tego pominąć, kiedyś też próbowałem i nici z tego

Nie ma, że się nie da. Wszystko się da, ale trzeba być przed facebookiem  :P

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...