Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dogry

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jest taka stronka dogry.pl (legalna) co mam zrobić by zebrać punkty na rp do lola (nie instalując gier typu wot itp) ?

Bo słyszałem od kol że można zbirać punkty nie ściagając gier .

Opublikowano

Chyba jest legalna. Mój kolega zbiera tam punkty i mówi, że wszystko jest OK.  :rolleyes:

Opublikowano

Witam.

Jest taka stronka dogry.pl (legalna) co mam zrobić by zebrać punkty na rp do lola (nie instalując gier typu wot itp) ?

Bo słyszałem od kol że można zbirać punkty nie ściagając gier .

Wypełniać ankiety, ale rzadko przyznają punkty.

Udzielaj się tam na forum, i wstawiaj ss na gry, nic innego nie idzie, chyba, że jeszcze refy.

Opublikowano

Wypełniać ankiety, ale rzadko przyznają punkty.

Udzielaj się tam na forum, i wstawiaj ss na gry, nic innego nie idzie, chyba, że jeszcze refy.

Nic nie idzie?

http://scr.hu/1yc8/fuvap

0 reffów. 0 sponsorpayów itp. 8k z samych odpowiedzi na forum, reszta za bycie moderatorem.

Top: Najszybszym sposobem na zebranie 2k punktów jest robienie misji. Nie musisz pobierać gier, ktoś inny może za Ciebie to zrobić :) Dział WT (niestety) na mpc jest, piszesz do byle kogo, podajesz passy do konta zrobionego z ich reflinka, on robi misje i czekasz na punkty. Ja w ten sposób zrobiłem 3/4 gier, bez pobierania jakiejkolwiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...