Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zła passa

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dziś po zakupie mojego nowego ukochanego czołgu (sarkazm) dość mi nie szło. Pierwsza bitwa, druga trzecia, piętnasta... aż w końcu wkur(...)zyłem się i wyłączyłem grę i tu moje pytanie:

Czy ta słynna "zła passa" zależy od morali gracza(jestem wkurzony i przez to lamię), czy od czegoś z góry (RNG)? Nie wiem czy ten is-6 jest taki zły bo jest taki zły, czy dlatego że nie umiem nim grać, czy dlatego że WG tak chce...

Opublikowano

Też tak czasem mam, że gram ileś tam razy wkońcu nie wytrzymuje i ide gdzieś od tego zła najdalej (Wota).Więc wychodzi na to, że przez nastrój właśnie lamisz jak nabierzesz pompy innym czołgiem to zagraj tym.

Opublikowano

Też tak czasem mam, że gram ileś tam razy wkońcu nie wytrzymuje i ide gdzieś od tego zła najdalej (Wota).Więc wychodzi na to, że przez nastrój właśnie lamisz jak nabierzesz pompy innym czołgiem to zagraj tym.

Czyli, pogram moim ulubionym centurionem, a potem przesiąść się na iska? Grałem też dziś nim i ledwo 1k dmg robiłem... Wydaje mi się, że jest tak, jak mówi up.

Opublikowano

Jak dobrze idzie to trzeba korzystac a jak zle to zrobic przerwe dluzsza lub dluzsza

zazwyczaj jest tak ze zle idzie to na wszystkim

860331433165800174608.png

Opublikowano

ogólnie dobra gra zależy od twojego humoru i od tego jak bardzo się przyzwyczaiłeś do danego czołgu np ja is-3 tak mi dobrze szło a przesiadłem się na is-8  i nagle padam, przegrywam bitwy a drugie to zależy od twojego humoru bo gdy np ja jestem załamany jak wczoraj wieczorem to nawet T18 przegrywałem a średnio na nim robie 6 fragów i każdą bitwę wygrywam, więc jeżeli masz zły humor polecam odłożyć gre na 3/4 dni i będzie git później ja już nie raz tak robiłem. Dokładnie to nawet nie wiem czy w temacie pisze xD

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...