Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do fanów starego Minecrafta.

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgłaszam się, 14 c:

Ale tylko only premium, inaczej nie wypali.

Opublikowano

Sam bym chętnie pograł na takim serwerze,ale jestem powszechnie nazywany gimbem więc nie sądzę żeby ktoś mnie tam chciał ;) 15 lat jakby kogoś to interesowało w co wątpie ;p

Opublikowano

BARDZO CHĘTNIE BYM ZAGRAŁ. Ahhh te stare czasy beta 1.2, 1.3 oraz alpha . Aż się łezka w oku kręci. Chętnie bym zagrał. Już z kolegami sobie grałem ale mój kolega wpadł na pomysł żeby mody grać, przez co odechciało mi się grać z nim. Chętnie bym pograł. Mam 13lat 14 w maju skończę , jestem ogarnięty, raczej nie jestem jak ci z tymi protami itp. 

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Zagrałbym, wystarczy na początek 20 slotów. Zwykła WL i nonpremium też, dlaczego nonpremium? Debile i dzieci neo spotka się jak i z premium tak i bez a WL uniemożliwi robienie multi. Tylko pamiętajcie żeby wybrać wersje na której nie dało się kopiować itemów jak np. 1.7.3 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...