Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do fanów starego Minecrafta.

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazły by się osoby chętne zrobić serwer na 1.7 Beta (na to są dobre pliki i wersja w miarę fajna)

I Oczywiście czy są osoby zainteresowane grą na takim serwerze.

Ja osobiście tęsknie za starymi dobrymi serwerami ekonomicznymi

Wiec mam pytanie

CZY ZNAJDĘ WIĘCEJ TAKICH LUDZI JAK JA ?

Opublikowano

ja też ale bez zasranego factions i tych innych gówien....

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

no własnie tu wiesz zobaczymy bo gimba jak gimba nie zna się a pcha ale raczej dzieci nie będą ci grac bez enchantu i tych gufien 

Opublikowano

Ja jak najbardziej bym sobie pograł . Fajnie tak powspominnać stare czasy . Szkoda tylko , że jak teraz zmieniałem na wersje w którą grałem 1.7_03 czy coś i jak wpisywałem moje dwa kody na świat to go już nie było . Jeden minus . A to były nawet fajne światy .

Opublikowano

Nie tęskni się za starym Minecraftem tylko za starymi dobrymi czasami Bl. Tak samo jak nasi dziadkowie mówią, że za komuny było lepiej, a tak naprawdę to za ich młodości było lepiej. 

Taki serwer nie wypali ;) Będzie szum miesiąc, dwa, a potem upadnie :).

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

No muszę sie zgodzic nie jesteśmy raczej w stanie ogarnac wszystkich dzieciaczków, kiedys i srednia wieku byla inna a teraz to 6 latki nawet grają juz wiec o cym my tu mówimy 

Opublikowano

Endermany srany... Wchodzę =)

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano

Zagram jeżeli: Będzie WL i bez kradzieży... Nie będzie trollowania... i idiotów na czacie...

Niespodzianka

<

Opublikowano

Ja bym też chętnie zagrał ale by musiał serwer być ciągle włączony na no premium, bez noobów oraz ogarnięci mocno  bardzo ci co mają opy i jeśli nie będą oszukiwać

Opublikowano

W końcu normalna propozycja na serwer,ja już mam dość tych enchantów,protów itd.Chętnie bym zagrał na takim serwerze ale gracze by musieli być 15+,dzieci 12 letnich z "hardkorów" też mam dość.

Opublikowano

Też chciałbym zagrać bez takich dzieci ostatnio na każdym serwerze takie widzę. Na SkyWars kolesia pokonałem to ten mnie zaczynał wyzywać od ped****.. Oby Wiek 15 lat starczył.

Opublikowano

Ja też lubię bety chociaż zaczełem grać od wersji 1.2.5

Opublikowano

Również się dołączam ;) mam nadzieje że 17 lat wystarczy. 
Jak to by wypaliło to by było nieziemsko, because patrzenie na te wszystkie dzieci z wypalonym mózgiem od tych klocków, to aż się grać odechciewa..
Jeżeli na serwerze grała by stała ekipa (nie jakiś otwarty serwer) i stałby na czystym minecraft'owym silniku i byłby only premium to już wgl. rewelacja :D
Pozdrawiam, mam nadzieje że coś z takim serwerem by wypaliło i można by było pograć, chociażby na becie 1.4 :D 

#karaczanmoimbogiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...