Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co z tego że ktoś tam go picknoł na lcs-ach? W europejskich bodajże 8 razy na 110 meczy. LB np ma 50% ban ratio a przeważnie jak nie jest zbanowana to jest pickowana. Więc jak myślisz kto według topki jest skuteczniejszy?

Opublikowano

@up

Na ch** sie wypowiadasz jak nic nie wiesz o tej postaci...

@topic

Zawsze po użyciu ulta używaj botrk i dopiero potem q>e>aa

Nie rozsmieszaj mnie. Ja nie wiem nic o Zedzie ta ? Nigdy ga postacią nie przegralem mida robiąc wrifki mialem zawsze 2x lepsza farme od midera na przeciwko po złożeniu BT miazdzylem go jak chcialem.

Opublikowano

Saisu ciekawi mnie w jakiej dywizji jestes. Item BT dla mnie jest useless i nie potrzebny na zedzie, juz lepsza jest hydra poniewaz aoe + dodatkowy dmg. Dlaczego piszesz jakies wrify skoro to sa Wraithy? Dodatkowo zed jest nadal bardzo mocny, mobilny i ma nuke wystarczajacy na przeciwnego APC/ADC. Punkty w skille rozdajemy tak: R/Q/E/W poniewaz Q daje nam mozliwosc obijania, latwiejszej farmy i mozliwosc rzucenia tej umiejetnosci potrojnie poprzez Ciebie, cienia z W i cienia z R.

Opublikowano

Saisu ciekawi mnie w jakiej dywizji jestes. Item BT dla mnie jest useless i nie potrzebny na zedzie, juz lepsza jest hydra poniewaz aoe + dodatkowy dmg. Dlaczego piszesz jakies wrify skoro to sa Wraithy? Dodatkowo zed jest nadal bardzo mocny, mobilny i ma nuke wystarczajacy na przeciwnego APC/ADC. Punkty w skille rozdajemy tak: R/Q/E/W poniewaz Q daje nam mozliwosc obijania, latwiejszej farmy i mozliwosc rzucenia tej umiejetnosci potrojnie poprzez Ciebie, cienia z W i cienia z R.

Koniec tematu jak dla ciebie z Q sie maksuje a nie E to pozdrów mamę.. Te twoje Q zjada chyba najwiecej energi ale jest tak pomocne w farmie ze bez kitu szok po za tym kazdy dodaje skile jak lubi. Mi sie dobrze gra z BT a ci z hydra i w czym masz problem ? Jak bedzie mi sie dobrze grało to o ryala złożę -.- moj bild moja gra moje kredki. Kończę sie wypowiadać w temacie bo spam sie robi.
Opublikowano

No strasznie fajny w mid game poki adc/apc nie maja qss/ourglassa.nie wymaga jakiegos pozycjonowania tylko bardziej umiejetnosci. Wole kazia z asasynow bo musisz sie pozycjonowac + zrobisz wiecej w ckagu tf tymi q niz 1death markiem

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...