-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
katkox
katkox
Wczoraj rano chciałem włączyć komputer i odrazu był jeden z wielu problemów otóż monitor nie wykrywał sygnału po odłączeniu i podłączeniu monitora zaczął działac tylko że komputer strasznie głośno chodzi u tak jak by jest zamulony tzb. foldery normalnie się otwierają internet też normalnie działa ale jak np. chciał bym odświeżyc pulpit to musze czekać kilkanaście sek. na pojawienie się tej całej listy poza tym gry się że tak powiem w cholere tną a niektóre to nawet nie chcą działać i tak naprawdę nie wiem o co chodzi skanowałem komputer kilka razy i nic nie pomaga do tego jak już wcześniej napisałem chodzi strasznie głośno. wiecie może o co może chodzić ??
PS.
Nie wiem czy ma to coś wspólnego z tym co się dzieje ale dzień wcześniej grałem w bf4 tylko że w kompie mam już słabą karte i gram tam na minimalnych co obciąża komputer i jak wyłączam gre to komputer jest zamulony lecz pod odświeżeniu działa normalnie i tak myślałem że może zabardzo go obciązyłem i teraz coś sie zepsuło ;/
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.