Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExiledHud - Przydatne narzędzie

defto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!!! - TEMAT NIE BEDZIE W DALSZYM CIĄGU AKTUALIZANY Z POWODU BRAKU CZASU - SAM PROGRAM JEST AKTUALIZOWANY, A WSZYSTKIE AKTUALNIENIA ZNAJDZIECIE NA GITHUBIE AUTORA KTÓRY PRZEJĄŁ PROJEKT PO BYŁYM WŁASCICIELU, LINK WRAZ Z SKANEM ZNAJDZIECIE U DOŁU TEGO TEMATU!

To layer używany poprzez sposób odczytywania pamięci w postaci niewidzialnego okna, Oczywiście wiadomo, że każdy używa na własne ryzyko, osobiście sam używam, póki co problemów nie było.

żeby móc korzystac z aplikacji potrzebne nam będą :

• Framework v4 lub nowszy, ponieważ program napisany jest w c#.
  • Path Of Exile musi być odpalony w "FullScreen" lub "Windowed Windowed" natomiast nie może być odpalany w opcji "Fullscreen".
  • Istnieją pewne ustawienia które można edytować w config/settings.txt głównie można włączać i wyłączać poszczególne funkcje.
  • Ten program używa SlimDX do renderowania więc musisz zainstalować End User Runtime. NET v4.0 dla x86 z tej strony.

cechy:

• Healthbars - Wyświetla baryłki stanu życia u wrogów.
  • Ikonki na Minimapie - Pokazuje ikonki wrogów na mapie, bossów oraz legendarnych potworków
  • item alert - Odtwarza dzwięk kiedy wypadnie currency, żółty item, czy item unikatowy
  • mini narzędzie do sprawdzania item lvlu po najechaniu na niego
  • ostrzeganie dźwiękowe przed specjalnymi potworami ( reflect, inner treasure, wealth, rogue exile, invasion boss )
  • Licznik expa na godzinę (naprawdę mistrzostwo)
  • Szybka edycja ustawień poprzez Gui w lewym górnym rogu gry
  • Informuje nas, czy na mapce znajduje się na instacji Skrzynka ( Ambush ), Invasion Boss ( Invasion ). Czy exile's wszystkie core.
  • Wbudowany >> Maphack, Zoomhack, Fullbright

Pobieranie (Path of Exile version 1.1.4b)

http://www.mediafire.com/download/2a24gpv2d3iihsn/ExileHUD.zip
https://www.virustotal.com/en/file/9127ac758f658e5b22fc3348a3378f9c68b7b7a175b3e1997dfe252a402c5561/analysis/1401361106/

Steam :

http://www.mediafire.com/download/8dostpm13e0hb3d/ExileHUD-Steam.zip
https://www.virustotal.com/en/file/e5ee13216373975bf0617c55b5814363c0360130e10407c182a7c7d129d28549/analysis/1401361151/

Rozwiązywanie problemów :

• Upewnij się, że uruchomiłeś jako admin
  • Jeśli masz czarny ekran po uruchomieniu aplikacji, musisz włączyć Aero.
  1. Wcisnij prawy przycisk myszy na pulpicie, następnie Personalizuj
  2. Wybierz obojętnie jaki motyw z tematów windows
  3. Poczekaj aż wszystko się załaduje i spróbuj od nowa.

Screeny :

2903314090689881084484.png

========================================

UWAGA, Wszystkie nowe uaktualnienia do PoeHuda, oraz nowe wersje znajdziecie tutaj:

https://github.com/vmv/vmv-PoeHud

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/e80e0714e552402435bfe4a22128332dfc83ac622536a4c0da5f614e40eacd17/analysis/1452852351/

========================================

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście nie skorzystam ponieważ do tej gry nie są potrzebne cheaty żeby jako tako ogarniać, lecz może innym się przyda.

Jeśli nie chcesz, nie korzystaj i nie udzielaj się. Pozatym wstawiłem to tylko z myślą o osobach którym się to przyda. Myślę, że to nie jest typowy "speed hack" jak Ty sobie tam to wyobrażasz tylko pomocny tool, który np. w takiej sytacji* pozwoli nam odnaleść żądany item, czy pokazać ile wbijemy expa na godzinę :)...

W moim wypadku szukam dużo siege axów i mi to skutecznie uproszcza sprawe, bo tak to zapwene bym go nie znalazł, przecież szkoda czasu.

7f2dc36f50.png

Opublikowano

to działa na normalnym kliencie? czy tylko na steamie? bo jak właczam przez normalnego klienta, to pisze mi że Path of exile is not running, a stoje w mieście

b6yo.png

Opublikowano

nie chce trybić, już wszystkiego próbowałem, gram na zwykłym kliencie bo steam to śmieć, i nic, ciągle ten komunikat ze poe nie jest włączone

@@
Nie wiem, to trzeba gdzieś wrzucić do folderu z Poe?

b6yo.png

Opublikowano

nie chce trybić, już wszystkiego próbowałem, gram na zwykłym kliencie bo steam to śmieć, i nic, ciągle ten komunikat ze poe nie jest włączone

@@

Nie wiem, to trzeba gdzieś wrzucić do folderu z Poe?

Nie, nie musi być w kliencie. Pobrałeś nową wersje do 1.1.3? 

Komunikat wskazuje tylko i wyłącznie że nie wykrywa PoE, czy oprócz tego sypie inne niespodzianki?

Opublikowano

niestety postąpiłem zgodnie z wszystkimi instrukcjami i dalej nie trybi menu tylko mapka i dźwięki mój system win7 enterprise 64 bit czy to jakiś problem? 

a jak ustawie w crafting bases

item , 70-78 bd mi łapał wszystkie ilvl od 70 do 78?

Opublikowano

• Path Of Exile musi być odpalony w "FullScreen" lub "Windowed" natomiast nie może być odpalany w opcji "Windowed Fullscreen".
  • Path of Exile must be run in fullscreen windowed or just windowed, no real fullscreen ( troszke źle przetłumaczyłeś ) już wszystki mi trybi :)

Opublikowano

niestety postąpiłem zgodnie z wszystkimi instrukcjami i dalej nie trybi menu tylko mapka i dźwięki mój system win7 enterprise 64 bit czy to jakiś problem? 

a jak ustawie w crafting bases

item , 70-78 bd mi łapał wszystkie ilvl od 70 do 78?

Tak, ustawiasz bazę przedmiotu, za przecinkiem min ilvl przedmiotu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gram już trochę w PoE ale o tym nie wiedziałem bardzo fajne szczególnie z tymi alertem na itemy bo jak się mapy robi z mf-erem to leci tyle tego że nie wiadomo gdzie patrzeć.

Dzięki

XJHIavu.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wykrywa mi wirusa (Chrome, avast), nie wiem czy pobierać ;/

Nikt Cie nie zmusza, Co do podejrzeń na temat wirusów masz dodane skany, kiedy sądzisz jednak, że pliki są zainfekowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...