Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Affinity - pytanie

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, sam szukalem i nie moglem znalezc.

Ktore oplaca sie robic ? I co za poszczegolne sie dostaje ?

wiem, ze OWL, aaron, mazar lub jinnar ( nie pamietam ktore )

1386175744-U112610.png
Opublikowano

I reszta chyba jest mało potrzebna ^^ Z resztą, zależy od serwera, bo np w Lakin są haste potion, jeżeli ich nie ma w shopach to przydaje się robić, do tego chramy ale one są też w Aaron. 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zależy na jakim serwerze. ;) Affinity na każdym serwerze może być inne, zmodyfikowane.

Owl - tabletki na unikanie i celkę, leczące HP i MP, zdejmujące stuny (można wbijać to w Margadoom w Merac, lub kupić itemki na MCS'ie)

Jinnar - buffy na hp, mp oraz zwiększające szansę nie wejścia stuna na Ciebie :P (wbija się w Tombie)

Aaron - ja go robiłam ze względu na acka który daje stun/stone/silence resistance & debuffki które zwiększają atak o ileś procent - nie pamiętam konkretnie ile (Egeha)

Mazar - z tego co pamiętam dawał buffki na atak 5% (Dratan?)

Sio - buffki na atak oraz na AioLC lvl2 tabletek z owl'a (Mondshine)

Black Fog - siatki do pvp (Strayana)

Keron - wszystkie stony, silence, stuny... (Merac)

Te na czerwono są dla mnie podstawą (jeżeli chodzi o Kerona to tylko wtedy kiedy nie gram witchem czy archwitchem). Pisałam z pamięci, więc mam nadzieję że się nie pomyliłam... Starałam się krótko, zwięźle i na temat. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...