Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składanie nowego blaszaka

apollo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze 5 miesięcy stary, na razie nie kupuj. Ceny wszystkiego spadną i to o wiele. Taki zestaw jaki podałeś będzie tańszy nawet o 150-400 zł ( Zależy jak ceny spadną )

kxAyLut.png

Opublikowano

No to zostanę przy standardowej opcji. Czy moglibyście jeszcze mi doradzić względem procka. Czy opłaca się ten Intel Core i5-4570 LGA1150 BOX

Czy raczej pozostać przy tańszym z 3.0 Ghz Intel Core i5-4430 LGA1150 BOX

test___anime_signature_by_crazyjackie-d5

Opublikowano

kombinujesz jak koń po górę, tak będzie pasować ale przy tej płycie to żal patrzeć jak ten procesor się marnuje :]

Z tego co napisał sammy69, to ta płyta główna nie wykorzysta całej mocy procesora. Nie ma dla mnie takiego problemu dorzucić tych 300zł na i7 (najwyżej mniej mi zostanie), ale czy naprawdę ta płyta nie będzie wykorzystywać tego procka w 100% ?.  

test___anime_signature_by_crazyjackie-d5

Opublikowano

Z tego co napisał sammy69, to ta płyta główna nie wykorzysta całej mocy procesora. Nie ma dla mnie takiego problemu dorzucić tych 300zł na i7 (najwyżej mniej mi zostanie), ale czy naprawdę ta płyta nie będzie wykorzystywać tego procka w 100% ?.  

Już się pogubiłem. O jakim zestawie mówisz?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jak procek i plyta maja taki sam socket to wszystko sie wykorzystuje tak jak moze...

Proponuje zamknac watek i niech autor zrobi nowy jak bedzie mial pieniadze, bo do tego czasu nie wiadomo czy nie wejda nowe podzespoly duzo zmieniajace, czy ceny nie zmienia sie...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...