Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Niewykrywalny bot na rl

Kerq Lazarus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tak jak w tytule tematu poszukuję coś dzięki czemu po miesiącu nie dostanę bana z automatu, czy na dzień dzisiejszy istnieje taki bot?

Niestety w moich poszukiwaniach nie znalazłem niczego co w większym procencie mogłoby umożliwić mi grę na dłuższy okres wraz z pomocnikiem :D

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Każdy bot jest wykrywalny. Ja osobiście dosyć długo kożystałem z redbota i bana nie dostałem. Podobno xenobot też jest dobry ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Tak jak wyżej, każdy bot jest wykrywalny.

Ja używam BBota od dłuższego czasu, aktualizacje są na bieżąco, dużo darmowych skryptów jest, łatwy.

@down

12 zł sms, to jest nic, a warto.

Opublikowano

bo zastanawiam się czy pacca ładować od razu a na starcie łapać bany to nic przyjemnego jak sami rozumiecie.

W gruncie rzeczy mam nadzieje, że xen/bbot są proste w obsłudze bo skrypty do nich najlepiej szukać na oficjalnej stronie?

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

bo zastanawiam się czy pacca ładować od razu a na starcie łapać bany to nic przyjemnego jak sami rozumiecie.

W gruncie rzeczy mam nadzieje, że xen/bbot są proste w obsłudze bo skrypty do nich najlepiej szukać na oficjalnej stronie?

BBot jest banalny w obsłudze, naprawdę - dziecko potrafiłoby go obsłużyć.

Skrypty są na oficjalnej stronie bota, są płatne i darmowe, sporo ich jest.

Do Xenobota byś musiał czekać na aktualizację cracka, a BBot aktualizuje w tym samym dniu.

Jak zaczynałem niedawno grać na rlu, też myślałem, żeby pakować pacca od razu, ale stwierdziłem, że wybocę GP'ki na pacca i jak nie dostanę bana, to sobie wykupie i będę grał ręcznie.  :D

Póki co wszystko idzie zgodnie z planem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...