Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Podczas przeszukiwania googli pod kontem hostingów i znalazłem taki hosting freeservers.pl i moje pytanie jest takie czy to fake ?? 

Opublikowano

Nie polecam, serwer automatycznie wyłącza się po kilku minutach gdy na serwerze nie ma żadnegi gracza.

Trzeba też pamiętać że co "Darmowe" to na pewno nie będzie miało "Full Wypas" parametrów.

Najlepiej wydać to 10zł i mieć na miesiąc dobry serwer do nagrywania Let's Playów itd.

Opublikowano

Szczerze to ja na tym hostingu mam swój survival z kolegami a lagów nie ma :D

Opublikowano

Miałam tam serwa... Tak jest bardzo tanio. Jednak są wielkie lagi i trudno czasem włączyć serwer. Moim zdaniem lepiej zaoszczędzić trochę więcej pieniędzy i wykupić serwer z porządniejszego hostingu.

Zapraszam na  serwer MCPanda.hostmc.pl  ! :)   Wchodzić c: Serwer jest na 1.7.5 i SV i zaniedługo gildie :)  <3 

Opublikowano

Mialem 5 slot wbilo 5 osob i jest ok , bez lagow

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Osobiście znam założyciela tego hostingu.

O ile się nie mylę to daje on funkcję *Do wykupienia*, żeby serwer się nie wyłączął. 

Ale to trzeba jeszcze napisać do niego.

Ja go polecam bo lagów nie ma.

Opublikowano

A co do pytania , nie wiem mi nie laguje tak jak UP

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

ludzie co tu piszą że lagi... jest to serwer darmowy, 512 mb ramu do pogrania z kolegami, a nie napierdolenia 50 pluginów i robienia własnego serwera... ja gralem bez pluginow zero lagow, wgralem z 5 wazniejszych również takowych nie było.

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...