Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe By Karol(Carkar)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SucideRLZ, mialem zrobić ale koleś miał mi pozałatwiać pliki ;/

Gdyby nie to to bym dawno zrobił ehh...

Po 2 Nie mam zabardzo czasu, mialem to wszystko zrobić, wiem, ale mam dużo ważniejszej pracy, sorka

Opublikowano

Ja akurat pobieram te pliki. Gdy zobaczyłem(przeczytałem) ten temat (1post) ucieszyłem się, że nareszcie ktoś zebrał wszystko w 1. Co do samych plików nie mam jak na razie opinii, ale myślę (czytając poprzednie posty użytkowników), że mi będą działać, choć....

Kiedy ściągnąłem pliki serwerowe by Rain nie chciały się uruchomić (same błędy). Jak te będą działać to super.

Jak będzie działać to masz + :)

Pozdrawia,

Kubeusz32.

#KONTO NIEAKTYWNE #DOUSUNIĘCIA #ADMINIPLZ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh... Ściagam pliczki ravena i wgrywam pliczki Insomnii... Wielce mi halo

Opublikowano

Używam twoich plików crakra i muszę przyznać ,że nawet dobre :)

PS.One dlatego tak mało ważą ,bo nie ma w nim żadnych dodatkowych plików typu VPC i launcherów :D

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

Ma ktoś może takie pliki serwerowe jak te tylko z dodanymi nowymi itemami,mobami i innymi dodatkami?Bo już 3 raz serwer przy tym rozwaliłem :/ Z góry dzięki ;)

netim.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mysle ze beda kozackie, ale juz nie zaslugi twojej tylko insomni ;] przeciez to ich pliczki i questy ;]

twoja zasluga jest tylko ze wkleiles all do kupy ^^

bez ofert handlowych.

Opublikowano

To "Twoje" dzieło to nawet ja mogę sobie zrobić a zielony jestem przynajmniej tak myślę. Znani i lubiani twórcy plików serwerowych cie prześwietlili nie wiem co za Nap to ściągnie. Ja tam wole Rain'a lub Sui'ego wszystko śmiga. Ty sobie tylko zamieniłeś kilka plików w fillezilli i że niby Kox'em jesteś?? OGARNIJ SIĘ NO CHŁOPIE !!!

Opublikowano

Watpie, ale sprobuj, to tez zalezy, jesli ten 1 rdzen ma dajmy na to 3ghz wtedy powinno wszystko pojsc :) Ale w metina na tym samym komputerze, na ktorym bedziesz hostowac nie zagrasz.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...