Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota2 - noob.

kfs

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Cześc, chciałbym sobie zagrać w dotę, ale nic o tej grze nie wiem ;P Aktualnike gram w lol'a ale chce od tego odpocząć.

Jeśli ktoś miałby czas nauczyć takie "noobka" grać w dotę to proszę o PW. 

Opublikowano

Najpierw to zainstaluj i odpal grę. Zauważ , że  możesz potrenować z botami i już jakąś wiedzę zyskasz. Mało tego bo możesz też grać z ludźmi przeciwko botom. Gra jest po Polsku , wszystkie opisy również.... Więc jak grałeś w lola to wątpię byś potrzebował mentora...

A żeby ściągnąć grę musisz najpierw zainstalować platformę STEAM. Chyba , że już z niej korzystasz...

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Pasjonat
Opublikowano

Jak ściągnąc to chyba wiem... Boże.. 

prosiłem tylko o "kogoś doświadczonego" który udzieli mi kilku wskazówek, co do postaci itd. ......

Opublikowano

jest mnóstwo tematów tego typu, opcja szukaj nie boli, ale widze, że jesteś leniwy to Ci powiem, że dla początkujących
dobra jest death prophet, drow ranger, riki czy viper, więcej o nich dowiesz sie w innych tematach ;)

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam na początku Dragon Knight. Prosta postać. Dużo życia, dobry atak.
Na początku trudno ją zabić, a pod koniec ma bardzo duże DMG.
Na turniejach mnóstwo osób także używa tej postaci, jeżeli miało by to cię zachęcić. :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...