Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLC The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard

ziom0002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z tym rozszerzeniem do gry The Elder Scrolls. Po wykonaniu zadania "Touching The Sky", a przynajmniej wydaje mi się, że to koniec, wracam do Israna w Twierdzy Obrońców Świtu i nie mogę kontynuować, ponieważ Isran chce, abym pozbył się wampiryzmu. Tutaj jest ten problem, że nie chcę się jego pozbyć. Jest to w miejscu kiedy miałbym otrzymać od Israna wsparcie, aby pokonać Harkona. Co mam zrobić, aby kontynuować (tak naprawdę nie zależy mi na otrzymaniu tej pomocy, wystarczy abym mógł pokonać tego Harkona)?

Co?

Opublikowano

Otóż nie do końca, ponieważ jeżeli dobrze rozumiem całość gry to właśnie później nie można już zostać "Lordem wampirów" tylko zwyczajnym wampirem.

Co?

Opublikowano

Otóż nie do końca, ponieważ jeżeli dobrze rozumiem całość gry to właśnie później nie można już zostać "Lordem wampirów" tylko zwyczajnym wampirem.

Nie, bd lordem wampirów od serany :P przynajmniej ja tak mam 

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...