Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis:Controlling the beast

rak lesny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo,ostatnio dużo osób pyta się,gdzie jest filmik z bestia Disa?został usunięty...Więc postanowiłem odkopać i wrzucić go ponownie na Youtube.Film przedstawia flame i rage Disa,który do tej pory sie nie zmienił.Zapraszam do oglądania bo naprawde można się niezle uśmiać.

http://www.youtube.com/watch?v=rtftq0d53Gs

ps.Dis Controlling the beast v2 coming soon(za tydzień może 2)

Opublikowano

Przepraszam że zapytam, ale co to kurwa jest? Drzesz jape, lub ktoś inny, na chujowym klipie z LoL'a i masz oceny na +, wstawiasz to na forum i czego to ma tyczyć, typowego flemu polaczków? Do tego ten perfekcyjny angielski z google tłumacza.

Opublikowano

Przepraszam że zapytam, ale co to kurwa jest? Drzesz jape, lub ktoś inny, na chujowym klipie z LoL'a i masz oceny na +, wstawiasz to na forum i czego to ma tyczyć, typowego flemu polaczków? Do tego ten perfekcyjny angielski z google tłumacza.

facepalm.jpg

Opublikowano

Dis to największe gówno polskiego esla. Ani nie umie komentować ani grać. W sumie nie wiem jak on wbił te 2x diamenty 1 czy coś tam, bo jak czasami patrzę co robi, to rzal i bul :D

Propsy za ten film. Nie raz widziałem na streamie jak rageował bo "jungler zjebał mu linię". Nie ważne, że typ go od początku outfarmił ~20cs :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

No co tam specjalnego, typek flamuje i wnerwia się na grę jak my wszyscy. To, że ktoś to po prostu nagrał czyni go kimś gorszym od nas czy co

Opublikowano

nowy w internetach?na filmiku jest Dis-streamer,esl caster,który rageował na streamie,ktoś to nagrał potem usuneli z yt,a ja ponownie wrzuciłem.

No co tam specjalnego, typek flamuje i wnerwia się na grę jak my wszyscy. To, że ktoś to po prostu nagrał czyni go kimś gorszym od nas czy co

kotś pokazał jacy "pajace" pracuja w polskim ESL oraz płacz 23 latka w gierkach.

/edit nowy klip coming soon.

Opublikowano

nowy w internetach?na filmiku jest Dis-streamer,esl caster,który rageował na streamie,ktoś to nagrał potem usuneli z yt,a ja ponownie wrzuciłem.

ktś pokazał jakie "pajace" pracuja w polskim ESL oraz płacz 23 latka w gierkach.

/edit nowy klip coming soon.

Co z tego, że płacze? Zdarza się. Mam 26 lat a często też płaczę, ponieważ to co te zjeby odpierdalają jest nie do pomyślenia. 

3431810405.png

Opublikowano

No właśnie dla autora tematu i filmiku chyba tak, widać zazdrość bierze górę nad myśleniem. Dla mnie typek jest normalny, nawet czasem jego strima pooglądam żeby popatrzeć jak gra.

sstwc.jpg

Opublikowano

Mnie ta gra troszeczkę denerwuje jak przegrywam ciężko zdobytą serię, a w innym wypadku mówi się trudno i gra dalej.

Opublikowano

No właśnie dla autora tematu i filmiku chyba tak, widać zazdrość bierze górę nad myśleniem. Dla mnie typek jest normalny, nawet czasem jego strima pooglądam żeby popatrzeć jak gra.

Autorem filmiku nie jestem ja.Jak już wspomniałem filmik został wysłany w sierpniu ubiegłego roku,lecz został usunięty.Ja jedynie go odkopałem i wrzuciłem ponownie na yt.

Mnie ta gra troszeczkę denerwuje jak przegrywam ciężko zdobytą serię, a w innym wypadku mówi się trudno i gra dalej.

rozumiem,przegrywac serie...czy tam inne,ale napewno nie wyzywasz tak jak on na tym filmiku.

/edit za co tyle łapek w dół?  :D

Opublikowano

Beke to mam z ciebie ziomeczku i twojego Bolu dupy =) nie wiem , moze musisz sie stale dowartosciowywac i obnazac innych bo to podnosi twoja samoocene? Bo nie rozumiem. Patrz na siebie 

Edit.  Moze i duzo wyzywa ale zauwaz ze 50% tego wyzywa poprostu mowiac do siebie lub do widzow  i wyraza swoj wkurw, a nie jest tez tak ze ciagle pisze na czacie zamiast grac. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...