Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jakos juz jestem d1 i nei mam bana ^^^ dziwne ...

No szkoda że tego d1 nawet nie masz, bo jesteś zasranym bronze :(

@TOP

To teraz tylko czekać żeby nidzgor dostał bana

kxAyLut.png

Opublikowano

No szkoda że tego d1 nawet nie masz, bo jesteś zasranym bronze :(

@TOP

To teraz tylko czekać żeby nidzgor dostał bana

załozymy sie? o 200 zyt? nie bo mi ich nei dasz i koncze te dyskusje poniewaz nie beda sie klucił

@top. ja ani nikt na osiedlu bana nei wyłapał ... mzoe dla tego ze umie sie uzywac skryptów?

Opublikowano

Byłeś świadom używając tego, to teraz cóż. Jeżeli mają twarde dowody, raczej nic nie wskórasz.

Opublikowano

Byłeś świadom używając tego, to teraz cóż. Jeżeli mają twarde dowody, raczej nic nie wskórasz.

wskórasz poniewaz nie ma "sldzia" w lolu. nie maja nic na tego bana... ylko to ze jest konto własnoscia ritto i maja prawo z nim zrobic co chca+ tylko moga logi sprawdzic co naciskasz ... o ile takie cos w lolu jest ...

Opublikowano

wskórasz poniewaz nie ma "sldzia" w lolu. nie maja nic na tego bana... ylko to ze jest konto własnoscia ritto i maja prawo z nim zrobic co chca+ tylko moga logi sprawdzic co naciskasz ... o ile takie cos w lolu jest ...

No to nie wiem. Możliwe, że dostałeś kilka reportów za tego wspomagacza (czy jak to tam nazwać), i dlatego dali. Kto wie :mellow:

Opublikowano

Dobre prowo. Zgaduje, że Marcoly i inni obeznani w temacie się nie wypowiedzieli bo wyczuli trolla na kilometr. Już raz pewien idiota podrobił emaile od riotu na swoją treść, a potem się okazało, że chciał to zrobić po to aby ludzie bali się tego używać i grali normalnie.

Beka.

Opublikowano

Dobre prowo. Zgaduje, że Marcoly i inni obeznani w temacie się nie wypowiedzieli bo wyczuli trolla na kilometr. Już raz pewien idiota podrobił emaile od riotu na swoją treść, a potem się okazało, że chciał to zrobić po to aby ludzie bali się tego używać i grali normalnie.

Beka.

A może po prostu szukają na ten temat info?

u mnie na osiedlu nikt bana nie ma ... to jest pewne ... 18 osób wbiło diaxa cw evadeee i beasty w 2 tygodnie i  nicz

aaa i trolem smierdzi ale ja chce miec duzo postów dlatego sie wypowiadam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...