Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot skrypty

Zoqu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiada ktos skrypty na knighta low lvl 25 - 50? 

Na ich forum jest pelno skryptow to prawda, ale wiekszosc z nich to przeterminowane gowienka zacinajace sie w polowie drogi, chyba ze ja cos zle robie to moze mi ktos wytlumaczyc co :)

Opublikowano

ustawiłeś jakich typów lin i łopaty ma używać?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

BOŻE ... na ich stronie w dziale lua jest to ... nie pieprz więc, że szukałeś chociaż 1 min.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

BOŻE ... na ich stronie w dziale lua jest to ... nie pieprz więc, że szukałeś chociaż 1 min.

od 5 dni szukam wiec nie mow ze nie szukalem, byc moze zle szukalem ale w wyszukiwarce na ich stronie nic nie znalazlem, i zamiast madrowac to bys pomogl a nie tylko sie wymadrzal

Opublikowano

Ło kurwa, szukałem całe 15 sekund.

http://forums.xenobot.net/showthread.php?20507-lua-Slime-Trainer-for-knight-based-on-Kush-s-script

Więc nie pierdol mi tutaj, że szukałeś 5 dni, skoro ja znalazłem po 15 ;)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...