Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Powrót do Minecraft BETA

Wolfensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie pragne sie zwórić do starych graczy mc.

Jestem graczem lola,lecz natchniła mnie ochota na minecrafta.Gdy po ponam 4 miesięcznej przerwie wide co "Job" zrobił z mc postanawiam wrócić do starego minecrafta bety.Piszę ten post dla ludzi którzy tęsknią za starym dobrym (nie psełdo RPGowym) minecraftem.Jestem osobą która lubi towarzystwo przez co granie na singlu,co prawda jest powrotem do wspaniałych wspomnień ale myślę że było by raźniej zagrać razem.

Chcę załorzyć (być może publiczny) serwer minecraft który będzie postawiony na becie(1.5 - 1.7.3).Na serwer będzie można wchodzić gdy tylko wbije na kompa :P .Więc chcę się dowiedzieć czy jest "nas" dosyć wiele by zrobić serwer (3-5 osoby wystarczy,w ostateczności może być i 50 :D).

Każdy kto chciałby powrócić do "starego" minecrafta proszę o kontakt. SKYPE : errorwolfensztajn

Wymagania (raczej każdy się załapie ;) ) :

* Minecraft (dafuq?! nie trzeba premki)

* w miarę bycie ogarniętym (nie czitować,grifować,itd.)

* (co prawda "wymagania"ale chce żeby każdy to wiedział)nie ma limitu wieku. PS - mam 15 lat :P

* hamachi

nieobowiązkowo :

- skype,ts (nie mam GG <_< )

Mam nadzieje że każdy się załapie ^_^ .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...