Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info niżej! Pomocy ;<

LuKi504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak zalozylem sobie konto na stronie s1.sfgame.pl i wejde na strone dogry.pl to da radę żebym mogl z tego konta wykonywac misje a jesli nie to jak zaloze na tej stronie nowe konto i jak zarobie punkty to moge wymienione grzybki przekazac na konto ktore zalozylem na stronie s1.sfgame.pl

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak możesz, dostaniesz kod który wpiszesz jak wejdziesz do tego grzybiarza czy jak się on tam zwie i wybierzesz opcje "paysafecard" i wystarczy ze wpiszesz otrzymany kod.

Opublikowano

A da rade sie zalogowac na dogry.pl na swoje konto na shakes ktore zalozylem na stronie s1.sfgame.pl i robic misje z tego konta czy musze zalozyc nowe na dogry.pl?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dobrze. A gdzie te misje do wykonania sie znajduja? W co mam wejsc na stronie zeby zobaczyć wykonane/nie wykonane misje?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ej wykonałem misję w GoalUnited :Ukończ tutorial w grze i nie dostałem punktów a więc zgłosiłem to na kontakt i mają to w dupie. Pomocy

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ej wykonałem misję w GoalUnited :Ukończ tutorial w grze i nie dostałem punktów a więc zgłosiłem to na kontakt i mają to w dupie. Pomocy

Musi minąć 48h, jak nie dojdą to dopiero napisz i musisz mieć jakieś dowody np. screen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...