Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4-1-2-1-2 50k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Część gry (FIFA 13/14/World):World

Ligi/Narodowości: Dowolne ale najlepiej coś z bpl albo serie A

Formacja: 4-1-2-1-2

Platforma: PC

Czego oczekuję: Szybkich skrzydłowych, bardzo  szybkich napastników oraz wysokich środkowych obrońców.

Ilość zgrania: 100

Ilość kaski: 50k

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Dziękuje :), dałoby rade jeszcze bpl za 50k ?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Dzięki bardzo.Jestem długo już na mpcforum.Byłem na różnych działach na tej stronie ale Ty naprawdę super robotę robisz.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

http://www.futhead.com/14/squads/9232479/ do tego składu opłaca się kupić if Kake na ŚPO?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

http://www.futhead.com/14/squads/9232479/ do tego składu opłaca się kupić if Kake na ŚPO?

Jak chcesz.

Kaka ma tylko lepsze wykończenie i wychodzenie na pozycje.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak mam Sharawiego na lp a jego pozycja to ls.To najlepiej kupić zmiane pozycji na lp ?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jak mam Sharawiego na lp a jego pozycja to ls.To najlepiej kupić zmiane pozycji na lp ?

Tak, będzie miał więcej zgrania.

Opublikowano

Nie da rady tego kupić za 50k, Shurle 15-20k, Sturridge 15-20k, Cole 15k, Cech 15k i już nie ma

ps. Navas w World gra tylko na prawym skrzydle, nie widziałem modyfikacji na prawy pomocnik, i na rynku też żadnego nie ma, poza tym kosztuje ok. 15-20k

edit;// da radę zmienić modyfikacją

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Mam Buffona ale w ogole nie jestem z niego zadowolony, pełno szmat wpuszcza i zamiast awans do 3 ligi walcze o utrzymanie przez tego złamasa.Kto by się nadał?Aaa  i jeszcze za Hernanesa z podobnym strzałem ale lepszy pace mam ok 50k jak sprzedam buffona i hernanesa będzie jakieś 80k na dwóch piłkarzy co polecacie zmienić?>

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mam Buffona ale w ogole nie jestem z niego zadowolony, pełno szmat wpuszcza i zamiast awans do 3 ligi walcze o utrzymanie przez tego złamasa.Kto by się nadał?Aaa  i jeszcze za Hernanesa z podobnym strzałem ale lepszy pace mam ok 50k jak sprzedam buffona i hernanesa będzie jakieś 80k na dwóch piłkarzy co polecacie zmienić?>

Buffon - Handanovic lub Marchetti.

Hernanes - Vidal.

Opublikowano

Mam Vidala na ŚPD

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Dlaczego taki  Marc Bartra  kosztuje ponad 4 tysiące?Przecież nie ma jakiś specjalnie wybitnych statystyk a mnie zszokowało cene jaką za niego dostalem.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jest sens ładować Coinsy w Serie A czy lepiej myśleć juz powoli o jakieś BPL bo mimo wszystko to chyba Seria A nie ma takiego potencjału z wiekszą ilością coinsow prawda?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jest sens ładować Coinsy w Serie A czy lepiej myśleć juz powoli o jakieś BPL bo mimo wszystko to chyba Seria A nie ma takiego potencjału z wiekszą ilością coinsow prawda?

Tak.

Już bardziej ulepszyć Seria A niż do 100k nie można.

Opublikowano

Jaką ligę proponujesz??Zależałoby mi na napastnikach +90 pace oczywiście.Na razie to tylko przymiarki bo musze jeszcze troche dozbierać  żeby mieć te 300k monet.

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...