Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym się różni CS:GO od 1.6? Opłaca się kupić?

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie grałem w żadnego counter strika, ale nie zmienia to faktu, że ciekawi mnie czy w cs go jest tak jak w cs 1.6 (przynajmniej tak wynika z opowiadan kolegów),, czyli, że lata się tylko z ak47 a snajperek jest może 2 z czego używana tylko awp. Zastanawiałem się nad kupnem tej gry, ale lubię róznorodoność w fps jeśli chodzi o bronie, a nie, że tylko kilka się do czegoś nadaje ;)

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Wy to lubicie mieć zawsze proste, bezpośrednie pytania oddzielone numerem. Ok tak też będzie

1. Czy w cs:go używa się jakiegoś innego karabinu szturmowego niż ak47? Bo na live tylko z ak latali

2. Jakie sa snajpierki, których się używa?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Wy to lubicie mieć zawsze proste, bezpośrednie pytania oddzielone numerem. Ok tak też będzie

1. Czy w cs:go używa się jakiegoś innego karabinu szturmowego niż ak47? Bo na live tylko z ak latali

2. Jakie sa snajpierki, których się używa?

1.Tak sa *chyba ;_;*

2.Wiele AWP,Sg553 jest ich naprawde wiele.

TONV8iZ.png

Opublikowano

1. Oczywiście. Jest ich sporo, ale ak47 jest jednym z lepszych po prostu.

2. AWP, Scout, g3sg1, scar20

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

1. Używa się wszystkiego czym umiesz grać, ale ak i mka są najbardziej popularne bo dobrze się nimi gra i są po prostu dobre.

2. AWP, scar, scout 

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...