Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Do Ubicia Bossa Trutka Jest Potrzebna ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram bodym 84lvl na mmyt2 czyli nie jest to serw gdzie wali sie 50k czy więcej z najsłabszego skilla

Czy aby ubić bossa bez poli muszę go otruć bo raz spotkałem 9 ogonów to nie mogłem go zjechać za cholercie

Czy potrzebuje fms lub zatruty z jakimiś hardcorowymi sr. czy bojowy+9 wystarczy ?

Oraz mam problemik taki z dedaniem na handel otóż nawet jak kogoś dednę i dam na niego handel to on i tak zaraz wstaje w którym momencie klikać handel tak by nie wstał ?

Jak coś to skille Aura,Berek,Wir,Szarża P 30% na potwory w eq i kilka % na krytyka nie wiem dokładnie ile

s2c77Oa.png

Opublikowano

Najlepiej by było jak byś go otruł, ale nie koniecznie. Wystarczy Ci bojowy z kd potwora, śmierci i przeszywki lub zaklecia, jak dla mnie zatruty jest najlepszy nie muszą byc kosmiczne średnie. Nie gram na tym serwerze więc nie wiem czy trudno go zdobyc:)

Pozdrawiam

Potrzebujesz Pomocy ? Napisz Do Mnie, Postaram Się Ci Pomóc:):)

Pomogłem Ci? Tak :D Proszę o 5 i + :)

Pozdrawiam:)

Opublikowano

nie do zabicia bossa nie trzeba trutki lecz jest bardzo przydatna niektóre slabsze bossy jak krolowa pajakow powinienes pokonac bez trutki a np zjawe zoltego tygrysa 9 ogonow juz trutka sie przydaje i najlepiej rowniez duzo % na krytyka fms odpada za slaby zatruty z duzymi srednimi dla bodego sie przyda lecz bojowy z trutka,krytykiem oraz bonem na potory na niektore bossy powinien starczyc a handel powinienes dac wtedy gdy przeciwnik pada poniewaz gdy juz upadnie na ziemie nie widac tabelki nad postacia pozdrawiam :)

Opublikowano

Problem miałem z 9 ogonów które cudownym przypadkiem żywe spotkałem bo tak to zwykle na bossy sie nie wybieram ale w razie gdybym jakiegoś spotkał to chce mu dać radę

Co mu zjeżdzałem hp to odrazu full regenerował

s2c77Oa.png

Opublikowano

wedlug mnie najlepsze rozwiazanie to zatruty srednie 40%+ z bonami na krytyka oraz sile i trutke oraz kd smiercio potwora powtorki/penetracji lecz ciezko taki zrobic :) przyda ci sie trutka

Opublikowano

jak dobijesz 86lvl to nie będą Ci leciały szkaty i tak nie wiem czy na 84lvl będą :)

Potrzebujesz Pomocy ? Napisz Do Mnie, Postaram Się Ci Pomóc:):)

Pomogłem Ci? Tak :D Proszę o 5 i + :)

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Trutka zabiera hp bossowi i do tego likwiduje jego reg. pz wiec jest bardzooo potrzebna :D

Jesli chcesz bez trutki probowac to fms/rib 45% srednie + lub jakis zatruty 40% srednie + duzo sily :D i najlepiej 6 i 7 bon 10% na potwory ;D

KD najlepsze na bossy to:

Jesli bijesz marmurkiem-potwora,krytyka,przeszywki

Jesli bijesz normalnie-powtorki,potwora,krytyka (oczywiscie najlepiej te +5 :D)

Pomoglem? Daj +

nie regulaminowa sygna.