Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewna osoba, która mnie zirytowała

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie tam się fajnie słucha atora, co nie oznacza, że zgadzam się z jego wszystkimi poglądami. Sapie bo ma jakieś problemy ze zdrowiem z tego co wiem, a jego nadwaga mi nie przeszkadza w oglądaniu :P

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Mnie tam się fajnie słucha atora, co nie oznacza, że zgadzam się z jego wszystkimi poglądami. Sapie bo ma jakieś problemy ze zdrowiem z tego co wiem, a nadwaga mi nie przeszkadza w oglądaniu :P

No wiem, ale jak widzi się teksty typu "Jesteśmy na IEM-ie, nie jedziemy na pyrkon bo podpadli nam organizatorzy, nie powiemy czym ale podpadli" po czym lata po całych Katowicach wrzeszcząc "BenQ" gdzie tylko się da. Zapłacili im dlatego pojechali na IEM-a, na Pyrkon jechali by za darmo to już nie...

A, nie urażając chorych - jak się ma problemy tego typu to się nie pcha na siłę w dziennikarstwo...

DOWN

Wybacz. sorry za offtop, ale zarabiają na tyle dużo z samego YT tyle, że bez problemu mogli to zrobić. Dość powiedzieć, że było dużo mniejszych YT-berów, którzy nic nie reklamowali (Zaku, Cookie, Isamu i jeszcze kilku [Zakowi wiszę 3zł za dopłacenie do Whoopera w burger kingu xD])

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

No masz racje, ale szczerze powiedziawszy to ja też wolałbym pojechać tam gdzie mi płacą. Kto nie chce pieniędzy? Może nie zmieniajmy już głównego tematu.

@up

Przecież isamu też  reklamował benq

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...