Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg Premium do 1000 golda

adikasYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

T-25, Churchill 3, po zniżce 50% która bardzo często występuje :).

ps

Goldzik z dogry xD?

Opublikowano

T-25, Churchill 3, po zniżce 50% która bardzo często występuje :).

ps

Goldzik z dogry xD?

Chodzi mi o te 3 tiery premium  , aby pograć tak dla relaxu , więcej frajdy sprawia mi gra na niższych tierach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chodzi mi o te 3 tiery premium  , aby pograć tak dla relaxu , więcej frajdy sprawia mi gra na niższych tierach

W takim razie T-127.

Opublikowano

a Pz S35 ?

t-127 najwięcej przyjmeności sprawia, ze wszystkich 2-5t premium :).

ps, pochwalę się :)

29467467858531590392.jpg

Opublikowano

Innym ciekawym wyborem jest T2 Light. Niedługo go kupiłem, i to jest taki lepszy Pz.I C na niższym tierze. Działko bardzo podobne(jeśli nie identyczne, identyczne w grze). Teoretycznie nieco wolniejszy, w praktyce PzIC ma w porównaniu z T2 LT tragiczne przyśpieszenie. No i wyrzuca go na V. Bardzo przyjemny w grze, i ma jakieś tam zarobki(stałe 6k na bitwę).

Opublikowano

Innym ciekawym wyborem jest T2 Light. Niedługo go kupiłem, i to jest taki lepszy Pz.I C na niższym tierze. Działko bardzo podobne(jeśli nie identyczne, identyczne w grze). Teoretycznie nieco wolniejszy, w praktyce PzIC ma w porównaniu z T2 LT tragiczne przyśpieszenie. No i wyrzuca go na V. Bardzo przyjemny w grze, i ma jakieś tam zarobki(stałe 6k na bitwę).

Ale T2 teraz można w banalny sposób dostać :)

Opublikowano

Ma bardzo OP Pancerz jak na te tiery ;) też fajna zabawa jak jedziesz i nic (prawie Cię przebić nie może)

Mam i T-127 i Pz S35 i każdy inny prem tank do T5. T-127 jest zdecydowanie najbardziej OP. Najlepszy pancerz, drugie najlepsze działo, dobra mobilność.

Biorę teraz 4 premtanki T3: T-127/Pz S35/Locust/T-15:

Mobilność: T-15>Locust>T-127>Pz S35

Działo: Pz S35>T-127>Locust (bardzo blisko do T-127)>T-15

Zdolność rajdu kamikadze i spotu: T-15>Locust>T-127/Pz S35

Pancerz: T-127>Pz S35>T-15>Locust

Camo: Locust>T-15>T-127>Pz S35

A nie wzieliście pod uwagę najlepszego: Mardera I (FCM 36 Pak 40) - camo+ 400m widzenia+ działo = śmierc wrogom! Hurrdurr!

Opublikowano

Kupiłem T-127 zagrałem kilka gier i moge powiedzieć jedno świetny czołg ! Jeszcze mam pytanie zauważyłem dość nie spotykany czołg czy wiecie jak można taki zdobyć ? Lub czy będzie jeszcze taka możliwość go zakupienia . 

Screen : 

https://imagizer.imageshack.us/v2/895x559q90/837/okk8.jpg

https://imagizer.imageshack.us/v2/895x559q90/716/8iqk.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pz.S35 polecam - ma super pancerz i fajne szybkostrzelne działko, z tym że jak wyrzuci go na V to można kurwicy dostać od "Tym go nie pokonamy"

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...