Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PvP for you

djrappuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam.Dawidek951 nasyła na mnie swoich przyjaciół mówiąc, że chciałem zddosować ten serwer.

[15:32:39] ToBeSynu: Jesteś ?

[15:33:36] Paweł Stasiewicz: Tak.

[15:33:40] Paweł Stasiewicz: Slucham?

[15:33:51] ToBeSynu: Czemu ty chcesz mi serwer minecraft z ddosować ?

[15:34:33] Paweł Stasiewicz: Ja?

[15:34:38] ToBeSynu: tak

[15:34:42] Paweł Stasiewicz: Niby jak? ;o

[15:34:43] ToBeSynu: pvp - foryou

[15:34:52] Paweł Stasiewicz: Hę?

[15:34:58] Paweł Stasiewicz: Nie wchodzilem na Twój serwer.

[15:34:59] ToBeSynu: jesteś pewny ,że chcesz to zrobić ?

[15:35:06] Paweł Stasiewicz: Nie wiem kim jesteś.

[15:35:17] Paweł Stasiewicz: Nie znam Twojego serwera.

[15:35:34] ToBeSynu: ddosik poleci

[15:35:37] ToBeSynu: do kumpla napisałeś

[15:35:42] Paweł Stasiewicz: Serio?

[15:35:44] ToBeSynu: tak

[15:35:49] Paweł Stasiewicz: Nie moge sie doczekac. Piekne kłamstwa.

[15:35:55] Paweł Stasiewicz: Post leci na MPC przed ochroną przed Tobą.

[15:36:00] Paweł Stasiewicz: Żegnam.

[15:36:07] ToBeSynu: hah ?

[15:36:15] ToBeSynu: przed mną ?

[15:36:19] Paweł Stasiewicz: Tak. Nie znam Twojego serwera.

[15:36:25] Paweł Stasiewicz: Nie pisałem do nikogo.

[15:36:32] Paweł Stasiewicz: Po co miałbym pisać o ddosowanie Twojego serwera?

[15:37:02] Paweł Stasiewicz: Nie potrzebuje tego. Chcę "żyć" z innymi serwerami w zgodzie.

[15:37:02] ToBeSynu: Moj kumpel z ktorym mam serwer na pisał ,ze tak doniego napisałem

[15:37:05] ToBeSynu: napisałeś*

[15:37:08] Paweł Stasiewicz: A podasz mi jego skype/gg?

[15:37:21] ToBeSynu: własnie chciał bym ci nie mowił

[15:37:27] Paweł Stasiewicz: Czyżby Devil?

[15:37:37] ToBeSynu: hah no czyli tak mowiłeś

[15:37:40] Paweł Stasiewicz: Hahah

[15:37:41] Paweł Stasiewicz: Patrz

[15:37:44] Paweł Stasiewicz: wyśle Ci całą rozmowę.

[15:37:47] ToBeSynu: Ok

Bardzo przepraszam Devilu, ale możesz się wkońcu ogarnąć i zająć się własnym życiem prywatnym, nie uprzykrzając mojego życia?

Powiem ci tak ogarnij się dzieciaku :) koniec rozmowy elo :)

Opublikowano

Takie pytanko, kiedy ten szajs wystartuje? bo nie mam czego shejtować

Skoro mówisz że to szajs to stwórz swój serwer zobaczymy dopiero co to będzie za syf :) a jak ci się coś nie podoba to wyjdź z tego tematu a nie posty nabijasz :)

Kto to rozpoczal? Moze ja? To Ty posadzasz mnie o zlodzieja. Serwer bedzie totalnym dnem jesli adminem jest Uzytkownik Dawidek.

Słuchaj szczeniaku powiedziałem o tobie prawdę :) Żegnam.

Opublikowano

Skoro mówisz że to szajs to stwórz swój serwer zobaczymy dopiero co to będzie za syf :) a jak ci się coś nie podoba to wyjdź z tego tematu a nie posty nabijasz :)

Słuchaj szczeniaku powiedziałem o tobie prawdę :) Żegnam.

Po 1. Nie masz prawa mnie nazywac szczeniakiem samemu bedac niepelnoletnim. Po 2. Gowno powiedziales a nie prawde. Po 3. Nie przychodz juz do nikogo w łaskę bo znowu wyjdziesz na idiote.
Opublikowano

Po 1. Nie masz prawa mnie nazywac szczeniakiem samemu bedac niepelnoletnim. Po 2. Gowno powiedziales a nie prawde. Po 3. Nie przychodz juz do nikogo w łaskę bo znowu wyjdziesz na idiote.

tylko do trzech potrafisz liczyć tak? Co prawda boli tak? gdyby cie ta prawda co o  tobie napisałem nie bolała to byś już się uspokoił.

Słuchaj jestem starszy od ciebie i to bardzo dużo ja przynajmniej mam już swój wiek a nie 13-14latek który jest mądry tylko przez kabel. Papa skończyłem z tobą temat. A jeśli masz jakieś sapy jeszcze albo chcesz pogadać prosto w oczy to możemy ustalić spotkanie ja przez kabel się kłócić nie będę. Pozdro

Opublikowano

DjRappus największe dziecko i debil chodzący po tym świecie. Kiedyś hostowałem mu serwer. Zero kontaktu, jego niby autorskie pluginy nigdy się nie pojawiły. Przez tydzień nie odpowiadał na skype. Na niczym się nie zna. Serwer upadnie po 2 dniach a raczej w ogóle się nie pojawi.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

DjRappus największe dziecko i debil chodzący po tym świecie. Kiedyś hostowałem mu serwer. Zero kontaktu, jego niby autorskie pluginy nigdy się nie pojawiły. Przez tydzień nie odpowiadał na skype. Na niczym się nie zna. Serwer upadnie po 2 dniach a raczej w ogóle się nie pojawi.

Skończyłeś już dorosły człowieku w wieku 13latek który jest mądry przez kabel? wyjdź i nie wracaj nieinteligentny człowieku. Żegnam. Skoro mówisz to dziecko to sądząc po twoim nicku nie daje ci więcej jak 12-13 lat :)

Opublikowano

Startu nadal nie ma, a ja nie gram bo to gówno jest... Z tego co widze jak administrator się zachowuje. Racja pewnie po 10 lat max.

Daj " Lubię To " Dzięki serdeczne JP

Opublikowano

Skończyłeś już dorosły człowieku w wieku 13latek który jest mądry przez kabel? wyjdź i nie wracaj nieinteligentny człowieku. Żegnam. Skoro mówisz to dziecko to sądząc po twoim nicku nie daje ci więcej jak 12-13 lat :)

Wybacz ale ktoś kto robi ludzi w huja jest idiotą. Dzieckiem jesteś sądząc po głosie. Umiejętności zero.  Rozmawiałeś ze mną i świetnie wiesz że jestem starszy od ciebie. O dobrych parę lat. 

@moderatorzy proszę o te % za spam ale niech kolega dawidek też dostaje.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wybacz ale ktoś kto robi ludzi w huja jest idiotą. Dzieckiem jesteś sądząc po głosie. Umiejętności zero.  Rozmawiałeś ze mną i świetnie wiesz że jestem starszy od ciebie. O dobrych parę lat. 

@moderatorzy proszę o te % za spam ale niech kolega dawidek też dostaje.

Słuchaj jeszcze nigdy z tobą nie gadałem oraz cie nie znam więc jakim cudem możesz wiedzieć jaki mam głos?

Startu nadal nie ma, a ja nie gram bo to gówno jest... Z tego co widze jak administrator się zachowuje. Racja pewnie po 10 lat max.

Mam więcej niż 10lat :) odezwała się starsza osoba z awatarem ściągniętym z neta pozdro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...