Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponawiam pytanie, jak ze zmiana profesji i kiedy dokładny start ?

Zagram bo szukałem od dawna serwera gdzie mozna wbic sr lub um do broni ;]

Start wiem że jutro a dzisiaj się kończy beta ;)

1.-BS będzie dozwolony?

2.-Biolog bd zmieniony? Opłaca się robić? Jeśli tak to proszę o podanie mi nagród z all badań.

3.-Z broni 65 się robi eq do pvp , a z broni 75 do expa?

4.-Jak zdobyć broń 65 lv? Będzie można gdzieś kupić czy dropić trzeba?

nie wiem po co 1wsze pytanie skoro nawet jak jest zabroniony to każdy  z niego korzysta 

Ekhm, czy ja dobrze widzę ? To są wbudowane bonusy broni do expa ?

Bony +9 200Lvl

Wartość Ataku 314 - 349

Szybkość Ataku +35%

Silny Przeciwko Ludziom +90%

Szansa na krytyczne Uderzenie 20%

No i Średnie i Umiejętności

Jeżeli tak to nie zawitam, bo to nie ma najmniejszego sensu. Przy takich bonusach ta broń nie posłuży do expa, tylko do pvp co nie jest fajne,

I oto chodzi takie bronie są najlepsze może bon na ludzi działa też na potworki nie wiem ;]

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Co do broni do expa to jest błąd w prezentanci tak naprawdę jest 90 na potwory nie na ludzi... Tak BS jest dozolony. Biolog jest na lvl 60, 100, 120. 140. 160, 180, 200, 220, 250 nie będę pisał jakie bony i jakie nagrody bo :) dowiesz się po starcie. Zmiana profesji nie będzie dostępna na naszym serwerze może sporadycznie na jakiś eventach a jeśli nawet będzie ona dostępna do 100 lvl.

5jw512.jpg

Opublikowano

Zostało jeszcze około 5h do startu wiec nie sadze zeby byla jeszcze beta, pozatym pisze na stronie,ze serwer offline.

START W PIĄTEK (4.4.14) GODZINA 18:00

BADŹ Z NAMI!

Opublikowano

A ze zmianka skili jak bedzie? Mozna gdzies kupic?

nie będzie można kupić, jedynie z eventów ale też rzadko i tylko do danego lvla będzie można zmieniać

Opublikowano

True ? następny serwer dla $$$ ;)

On jest tylko sponsorem, zresztą komu teraz nie zależy na kasie.. ważne żeby serwer był stabilny, no i ItemShop nieprzesadzony.

Opublikowano

Co do broni do expa to jest błąd w prezentanci tak naprawdę jest 90 na potwory nie na ludzi... Tak BS jest dozolony. Biolog jest na lvl 60, 100, 120. 140. 160, 180, 200, 220, 250 nie będę pisał jakie bony i jakie nagrody bo :) dowiesz się po starcie. Zmiana profesji nie będzie dostępna na naszym serwerze może sporadycznie na jakiś eventach a jeśli nawet będzie ona dostępna do 100 lvl.

Skoro nie bedzie dostepny zwoj profesji to idealnie :) a moge wiedziec skad masz informacje ? Jestes kims z teamu ?

Opublikowano

True ? następny serwer dla $$$ ;)

Drogi Sejusku :)

Ja jestem sponsorem,więc logiczne że jest to inwestycja która polega na $ jak każdy projekt więc nie rozumiem twojego stwierdzenia to raz.

Dwa-Ceny w ISie nie ja ustalam,jedynie gdzie decydowałem to na Dre.... gdzie każdy Ci powie że są bardzo tanie,więc...:)

Pozdrawiam Cię,i na przyszłość zanim coś głupiego napiszesz polecam się doinformować :)

[HA]True

Opublikowano

Raczej nie zagram, ale serwer mogę polecić w 100%, jeżeli True sponsoruje jakiś serwer, to on musi wypalić, sami zobaczcie jak było z Dreikon'em. Na początku po 500-600 ludzi, potem 200-350, a teraz ponad 1000. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jak jest z tą betą, bo sie nie dowiedziałem?

Ranking graczy skacze, a wejsc nie mozna.

Opublikowano

Teraz testy przeprowadza administracja serwera... dlatego skacze co do tego kim jestem [HA]Lolek to ja dlatego mam takie informacje

5jw512.jpg

Opublikowano

Czekam na start, wszystko sie okaże jak z serwerem na starcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...