Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server S&F inaczej..

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co myślicie o nowej grze opierającej się na mechanice takiej jaka jest w sf jednak grafika oraz wszystko inne byłoby autorskie.Oraz co waszym można byłoby zmienić, a może dodać. Piszcie w komentarzach co myślicie na ten temat oraz w jakim stylu miała by być gra. 

Opublikowano

Już ktoś pracuje nad tym..

Nikt nad tym nie pracuje, jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nawet nic nie pisz. Zwykły spam.

Opublikowano

Myśle ze mozna by bylo dodac Ze trzeba miec wyznaczone cechy np charakteru zeby zalozyc jakis item

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Ehh źle mnie zrozumieliście, chodzi mi o stworzenie nowej gry która nie ma nic związanego z sf poza mechaniką gry. Czy zagralibyście w taką grę? 

Opublikowano

Ja osobiście bym nie zagrał ,powód :

SF ma swój "klimacik" zmiana go na inną grę np; o jakiś kosmitach czy kij wie co nie było by takie fajne.

Nie chodzi mi o tak gruntowną zmianę, po prostu byłaby to nowa gra. Grafika nadał byłaby komiksowa.

Opublikowano

Ale powiedz mi poco?

Zmienisz wygląd wszystkich mobów / itemów / fryzury itp / historyjki misji / lochy i tak dalej ? Wątpię ,że 

1. Stworzysz pod to grafikę 

2. Podmiesz wszystko

Opublikowano

Panie Boles, Ty i Plemiona, sciagacie nielegalnie grafike z innych gier, tworcy tych gier, moga was podac nawet do sadu o uzywanie  bez ich pozwolenia grafik.

@top

Nieoplaca sie tego robic, nie warto zmienic tej gry w inna.. Szczegolnie przy zbugowanych tak mocno plikach

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Panie Boles, Ty i Plemiona, sciagacie nielegalnie grafike z innych gier, tworcy tych gier, moga was podac nawet do sadu o uzywanie  bez ich pozwolenia grafik.

@top

Nieoplaca sie tego robic, nie warto zmienic tej gry w inna.. Szczegolnie przy zbugowanych tak mocno plikach

Panie hersen czy ty masz coś z banią?

Używamy grafiki z google grafika bez praw autorskich jedynie wierzchowce są z heroes :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Panie hersen czy ty masz coś z banią?

Używamy grafiki z google grafika bez praw autorskich jedynie wierzchowce są z heroes :D

Jesli autor nie określił licencji na jakiej udostępnia zdjęcia. w takim wypadku obowiązuje prawo ustanowione w ustawie o prawie autorskim.

"

W Polsce fotografie korzystają z nieograniczonej ochrony prawem autorskim dopiero od roku 1994. Wcześniej, na podstawie ustawy o prawie autorskim z roku 1926 i art. 2 ust.1 ustawy o prawie autorskim z roku 1952 korzystały tylko fotografie posiadające "wyraźnie zastrzeżenie prawa autorskiego".

Mozesz publikować tylko te z licencja creative commons.

Bez tego mozesz miec sprawe.

Opublikowano

Nie róbcie mi tutaj offtopu, nie interesuje mnie ze nie stać co niektórych panów tutaj na autorskie grafiki.

#TOP 

A więc tak panowie znowu źle mnie zrozumieliście, GRA nie miała by nic związanego z sf game poza mechaniką gry. Czyli nie byłaby tworzona na plikach SF Game. 

Dość długo obracam się w świecie game developingu i znam już wielu dobrych grafików, chodzi mi tylko o to czy zagralibyście w taką niezalezna gre przegladarkowa, co waszym zdaniem można byłoby odswierzyc.

Jak na razie czekam tylko na opinie i wasze zdanie na ten temat.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...