Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheMinecraft

xCrysiSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera jak najbardziej nie polecam ! Admin na pvp lata i daje sobie itemy z gm'a i komenda /give ( give na 100% i gm tez ) kiedy gracz zabije Admina dostaje bana/kicka za "Admin ma zawsze racje" tlumacza sie ze cos testuja -_- 

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

Przez przypadek tu trafilem bo nie siedze duzo w dziale Minecraft. Gralem na tym serwerze przed paroma laty. Byl to najlepszy serwer na jakim gralem Gdy serwer upadl gralem jeszcze pare miesiecy w ta gre a pozniej ja zostawilem. Mam nadzieje ze serwer bedzie sie trzymal a to wtedy chetnie wroce do tej gry :)

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

@up To prawda serwer ma znow byc reaktywowany i szukamy youtuberow (Chetni do mnie na pw) Albo dobrych reklamodawcow,te 2 osoby co napisaly ze admin daje sobie itemki i zabija to nie prawda,jedyna prawda w tym zdaniu to ze zabija poniewaz gramy sobie czasami na ChestPvP oczywiscie w eq standard zelazne takie jak dostaja wszyscy ;).Serwer mam nadzieje ze znow wroci do formy jak to bylo kiedys.

Opublikowano

te 2 osoby co napisaly ze admin daje sobie itemki i zabija to nie prawda,jedyna prawda w tym zdaniu to ze zabija poniewaz gramy sobie czasami na ChestPvP oczywiscie w eq standard zelazne takie jak dostaja wszyscy ;).Serwer mam nadzieje ze znow wroci do formy jak to bylo kiedys.

Taaaak EQ standard ? Administrator na jot Jy0ni chyba miał stack łuków ( zestackowany ) punch 2, Ty Blakeyz miałeś enchant diax eq :) A TheSloow tepal do siebie ludzi i na gm'ie zabijał :) Po zapytaniu czy Admin wgra plugin NoCheatPlus odpowiedziano, że nie bo to przeszkadza w grze ( ja wolałbym żeby przeszkadzało niż podleciał do cb koleś i zabił cie koksem ) To tyle ;)

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

@up mialem eq standard w ogole nie masz jakis dowodow ze tak bylo a druga rzecza czemu nie ma NoCheatPlusa jest odpowiedz nastepujaca:NoCheatPlus laguje po pierwsze a po drugie coffa na pvp ;) Lepiej zeby administracja obserwowala PvP niz mial plugin niszczyc komfort gry ;)

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam. 

Wszystko robione z "glowa". Administracja na prawde bardzo mila i ogarnieta :)

Serwer warty Uwagi !

Opublikowano

Swietny server. Ma za soba kupe czasu ;) Wszystko pieknie dopracowane szacunn ;)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Grałem na chestpvp i widziałem tego Blooesa i tego drugiego, ja grałem sobie normalnie, a ich admin kickował bo wyzywali adminów na czacie nawet byłem świadkiem. Jak grałem to nie raz zabiłem Blake'a i tego Jouyna wiec nie wiem o jakich zczitowanych itemkach mówimy, łuk punch 2 z 6 razy w skrzynce znalazłem. A co do NoCheatPlus to prawda że laguje i przeszkadza w grze, już lepiej niech jest tak jak jest. Z tego co wiem to admini prowadzą testy na ChestPvp więc może dla tego. Polecam raz jeszcze sieć serwerów, osobiście czekam na MineZ!

rubyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...