Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dribbling

Wiktotrek55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałbym się dowiedzieć jak ćwiczyć dribbling czy lepiej będzie bez patrzenia na piłkę czy z? jak jest najlepiej i poprawnie? ***

Opublikowano

Trzeba miecz oczy dookoła głowy. Patrzeć jednocześnie gdzie jest piłka, na nogi przeciwnika i gdzie jest nasz team.

Opublikowano

Patrzysz jak ustawiony jest bramkarz, a następnie na piłkę 

Opublikowano

46 przepraszam że nie dałem

I jeszcze mam takie 1 pytanko ponieważ zbyt nie umiem przyjmować piłki i jak np. ktoś mi dośrodkuje to ciężko przyjąć i strzelić jest jeżeli mógłbyś jakieś ćwiczenia czy coś zaproponować będę wdzięczny.

Opublikowano

46 przepraszam że nie dałem

I jeszcze mam takie 1 pytanko ponieważ zbyt nie umiem przyjmować piłki i jak np. ktoś mi dośrodkuje to ciężko przyjąć i strzelić jest jeżeli mógłbyś jakieś ćwiczenia czy coś zaproponować będę wdzięczny.

Ćwiczenia to za bardzo nie wiem jakie.

Wiesz jak ułożyć nogę, aby przyjąć lecącą piłkę?

Na początku filmu 1 akcje masz pokazaną. Podrzucaj sobie ją na maxa do góry i próbuj tak przyjmować, albo poproś kolegę aby Ci pomógł ( on wrzuca, ty przyjmujesz )

Zaraz dodam buty

@ Ciężko jest kupić fajne buty, w tym rozmiarze i w tej cenie.

http://neosport.pl/product-pol-65471-Halowki-Nike-Hypervenom-Phelon-Ic-599849-303.html

Ja sobie kupuje te. Dokładasz 80 zł. Wyglądają świetnie, a sama stronka warta zaufania.

Opublikowano

Ile masz lat? Pytam, bo chce wiedzieć na jakim poziomie angielskiego jesteś  <_<

Opublikowano

dobrze by się grało na boisku (na trawie) w turfach/orlikach?

Tak

Poza tym obstawiam, że jesteś w przedziale 12-15 lat, więc kto Ci przyjdzie na orlikach w wkrętach metalowych  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...