Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki antywirus?

Remover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skuteczny? żaden nie będzie tak skuteczny jak Dr web cure it (bez instalacji, 150mb.)

jak już chcesz coś pobrać i zainstalować to polecam AVG (bez premium). ma tą samą bazę danych co AVG premium. jedyna różnica to taka że AVG premium ma zaporę.

Opublikowano

Avast.

Jeśli zamierzasz go używać na PC i komórce, jest to dobre rozwiązanie, bo po zalogowaniu się do swojego konta (tu i tu), mamy połączenie między nimi. Są to np. statystyki, lokalizacja telefonu, zrób zdjęcie itp. 

Opublikowano

Avast ssie, bo bierze cholernie dużo pamięci, a efekty są słabe.

AVG jest lepsze, z Avasta korzystałem kilka lat i był o wiele mniej skuteczny niż AVG.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

AVG jest darmowy i bardzo dobry.

Sam używam i polecam.

Mnie jeszcze nigdy nie zawiódł, no może tylko trzy razy, ale to były bardziej poważne problemy z wirusami.

Jak nie będziesz pobierał dziwnych plików, to w zupełności ci wystarczy.

Opublikowano

AVG jest dobry, sam z niego korzystam i nie odczuwam wgl. jego działalności na komputerze.

Jeśli chcesz coś mało obciążającego, to Panda Cloud trzyma poziom.

436951440626370320491.png

Opublikowano

avg? zainstalowałem na 2h i od razu format (za mała partycja na winde). Co 2 program avg wykrywało jako 'virus', gdzie miałem 100% pewności że czyste plik'i. Odradzam, wróciłem na starego avasta, nie jest to jakaś rewelka ale bynajmniej nie blokuje 95% instalowanych programów. A na czystym windowsie wiadomo ile ich jest.

Eseta miałem bardo dawno temu i ku mojej uwadze komp od razu na format poszedł, jakimś trafem po włączeniu pc nie można było nawet myszką ruszyć. Mogła to być wina kiepskiego PC ale po takiej przygodzie wole zostać z swoim avastem.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...