Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie drzewko?

Brend196

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zbieram teraz na KV-1S, ale chciałbym zacząć odblokowywać jakieś drzewko niemieckie. Zastanawiam się nad niszczycielami przez Hetzera, Stug III, JPanthery itd. oraz nad czołgami ciężkimi prowadzonymi przez VK, Tigery do E100. Jaką drogę polecacie? 

Opublikowano

Niemieckie do WTF E-100. OP linia.

Jeżeli nigdy nie grał niszczycielami to kiepski pomysł.

Jeżeli nie miałeś styczności z niszczycielami to bierz się za linię Ob. 268, ponieważ mają epickie camo, dobre działa, mobilne. 268 jest niewidziany kiedy strzela. ;)

Opublikowano

Kolega który już ma spore doświadczenie wspominał że ruskie niszczyciele są najlepsze. Zdecyduje się chyba na odblokowywanie właśnie radzieckich niszczycieli i niemieckich ciężkich. 

Opublikowano

Kolega który już ma spore doświadczenie wspominał że ruskie niszczyciele są najlepsze. Zdecyduje się chyba na odblokowywanie właśnie radzieckich niszczycieli i niemieckich ciężkich. 

Racja, ruskie TD'ki są op. Jak chcesz to je możesz robić.

Opublikowano

Jakie op ? xD

Trzeba dobrze nimi umieć grać, inaczej nic nie wyjdzie.

Ja polecam linie do FV 215b

Ti je fanboy ruskich - dla niego każdy rusek jest OP :D

A tak serio - bardzo przyjemną linia jest linia do T110E5 i T110E3 - zbalansowane i fajne w grze.

Opublikowano

Ti je fanboy ruskich - dla niego każdy rusek jest OP :D

A tak serio - bardzo przyjemną linia jest linia do T110E5 i T110E3 - zbalansowane i fajne w grze.

Jak Ci ruskie chatę wejdą, to zobaczysz ;p 

Ty jesteś fanboy amerykańców i co ;p

E3 dostało nerfa do dmg, pancerz przebijam moim centurionem z PP'ków lub ruskami z golda. Nie jest tak op jak kiedyś, do tego linia wg. mnie nie zbyt dobra dla newbie. Hellcat itp.

Ruskie lepsze (mimo iż robię teraz linię do E3, a ruskie mam nie ruszone xD)

E5 Tak, zgodzę się bardzo przyjemna linia.

Opublikowano

Jak Ci ruskie chatę wejdą, to zobaczysz ;p 

Ty jesteś fanboy amerykańców i co ;p

E3 dostało nerfa do dmg, pancerz przebijam moim centurionem z PP'ków lub ruskami z golda. Nie jest tak op jak kiedyś, do tego linia wg. mnie nie zbyt dobra dla newbie. Hellcat itp.

Ruskie lepsze (mimo iż robię teraz linię do E3, a ruskie mam nie ruszone xD)

E5 Tak, zgodzę się bardzo przyjemna linia.

E3 nerfa? Ciekawe kiedy...

Powiem ci, że ten mniejszy dmg to tylko buff... Szybciej ładuje, a jak chcesz się pobawić, to ładujesz only HE - podobno przednia zabawa i masakracja.

PS: w E3 się chowa weakspot (dolną półkę) bo łatwo przebić. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...