Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warum problemy :(

Kamiloski900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem wchodzę do gry po 1 min mam laga i szybko w 1 sek pisze waurum zostaniesz wylogowany 1.2.3.4.5sek ale to sie dzieje w 1 sek udało mi się spojżeć i tak sie właśnie robi usunełęm tego questa co wywalał ale tylko mi usunęło "ze mam nie pełną wersje" tylko to  Pomoże ktoś

@Edit: Powiem mi ktoś jak zmienić flagi królestw oraz mape na 2 królestwa potrzebuje

2@Edit: powiem mi ktoś jak szybko usunąć system ulepszen broni i zbroji oraz jak wgl caly system spisać np2001-587-361 zeby wiedział jaka zbroja bron do czego ??

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Musisz usunąć jakiś Quest oraz object i zainstalować od nowa all Questy, niestety nie pamiętam jak się nazywał Quest :/

Opublikowano

W plikach Jest zabezpieczenie o których zapomniałem powiedzieć i usunąć:

A więc Należy usunąć quest  client.quest Z folderu  :

Gdy w FTP usunęliśmy już  client.quest

Robimy tak przechodzimy do ścieżki :

cd /usr/home/serwer/share/locale/poland/quest

wpisujemy  rm -rf object - usunął się cały object z questami

potem wpisujemy  ./qc *.quest - żeby wgrać wszystkie questy na raz

W ten sposob usuniecie problem z wywalaniem clienta po zalogowaniu.

Ale na czym to polega?

Polega to na tym że miało być to zabezpieczenie przez używaniem kamer moda mysql sprawdza versie clienta.

I gdy się zalogujemy za kazdym razem wyskoczy nam nieprawidłową wersja clienta po zalogowaniu jeżeli nie usuniemy tego questa i  object.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...