Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serial ?

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema z kolegami mamy zamiar w wakacje zrobić sobie maraton serialu Jak Poznałem Waszą Matkę , lecz chcemy zobaczyć czy ta idea wypali teraz niedługo będziemy mieli przerwę i chcemy obejrzeć jakiś serial / Jaki ma być : Komediowy , Tak żeby miał ok.2,3 sezonów , nie monotonny . 

mihcio15.png

Opublikowano

The Big Bang Theory, Shameless.

Scrubs.

Teoria Wielkiego Podrywu jest spoko (jak nic innego nie znajde to może to ) Shameless obejrzałem 10 min pierwszego odcinka i nieprzypadło mi do gustu , hoży doktorzy - nie przepadam //Ale dzięki za odpowiedzi

Czekam na dalsze propozycje

mihcio15.png

Opublikowano

Lepiej żeby to była komedia // Ranczo jest nawet spoko ale poszukujemy czegoś zagranicznego (zapomniałem o tym napisać)

Ranczo

Czy musi być koniecznie komedia?

mihcio15.png

Opublikowano

Hmmm, ewentualnie mogę polecić "On, ona i dzieciaki" lub "przypadek zgodny z planem".

Legenda
Opublikowano

Z komedii to Shameless to Californication. A tak ogólnie to Breaking Bad, Dexter, Orange is The New Black i The House of Cards.

Opublikowano

Polecam sposób użycia oraz dwóch i pół. 2 splukane dziewczyny jeszcze dobry serial :D

Opublikowano

Suburgatory

The Middle

Two and a Half Men

Brooklyn Nine-Nine

My Name Is Earl

Weeds

2 Broke Girls

The Big Bang Theory

Dzięki, przypomniałeś mi o 2 Broke Girls :)

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

Co się będziesz pierdzielić z dwoma sezonami, obejrz supernatural (nie z tego świata), mentaliste. Bądź menszczysnom. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Gra o tron polecam jezeli ktos lubi srednowiecze . Sa Wardega nagral fajna przerobke tego xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Gra o tron polecam jezeli ktos lubi srednowiecze . Sa Wardega nagral fajna przerobke tego xD

Serial rewelacyjny ale jak porównamy do książki to co najwyżej dobry.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...