Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego pełne wersje gier są lepsze od pirackich

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam przykład , w Arma 2 mamy czasami tak , że zamieniamy się w ptaka i raczy nas wiadomość żebyśmy lecieli jak najdalej od tej gry czy coś takiego ;p .

Opublikowano

Ja miałem pirata Portala 2 (już mam oryginał :P ) i jak na nim grałem to bez powodu wychodziło z gry na 2 kompach . Kiedyś piraciłem gry ale teraz skupuje na promocjach np. W humblu albo na innych stronach za grosze. Chyba minecraft jest najbardziej piracony (tak mi się wydaje) bo 99 % jak będę na serwie nie ma skina a reszta to podszywki.

@2up heh niezłe

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Wolę wspierać finansowo twórców, aby te finanse władowali w rozwój gry

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

To z gta to kłamstwo. Od dawna mam gta iv pirata ofc i dziala bez zarzutu.

U ciebie tak jest bo cie nie wykryli takie coś w grach istnieje tylko wtedy kiedy cię wykryją że masz piracką grę.

76561198151853599.png
Opublikowano

U ciebie tak jest bo cie nie wykryli takie coś w grach istnieje tylko wtedy kiedy cię wykryją że masz piracką grę.

Zależy od cracka ;) Razor zawsze działa

Opublikowano

Ale wy pierdolicie ... to tak samo jak kupowanie płyt raperów, może 5% ceny idzie do nich a reszta dla wytwórni itp.

Jak pobierasz jakieś gówno z gryzoni to masz bugi

Pobrałem już multum gier z jednej ruskiej strony. Gdzie nawet GTA 5 było dzień przed premierą i każda działa do tej pory i nie ma w niej żadnych bugów.

Jeśli miał bym kupić gre to jedynie dla multi.

Ale przecież większość z was ma hajs tzn dostaje go od bogatych rodziców i nigdy sami na to nie zarobili [wynoszenie śmieci sie nie liczy].   Zobaczymy czy wy kupicie swoim dzieciom gre za 150 zł zarabiając 1400 zł . 

Co ty pierdolisz ... 

Jaką pobierasz taką masz, jeśli wpisałeś dobry klucz, albo wgrałeś dobrego cracka to nie ma problemu 

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...