Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady do artylerii.

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje porad dotyczących gry artylerią, widziałem niekiedy jak... to chyba były 6/8 tiery artylerii obracały się raz dwa strzał i nie ma czołgu, pewnie jakoś mają ustawione celowniki na farta co nie ? ^^, tak na serio jak strzelać aby trafić

Opublikowano

Przede wszystkim takie artylerie, które biorą na strzała są Amerykańskie i Brytyjskie. Najlepiej poszukaj sobie celownika artyleryjskiego, bo on ułatwi Ci grę. Żeby trafiła pestka w czołg skupiaj celownik na maksa.

Polecam pooglądać filmiki na yt. ;)

Opublikowano

polecam takze ruskie arty bo maja porzadne walniecie ale celownosc mniejsza polecam ci wypatrywac smug pociskow od przeciwnych art tam gdzie zazwyczaj stoja Takie free fragi

Opublikowano

A jakieś wskazówki do niemieckiej ? narazie mam Pz.Sfl. IVb i jako tako mi się nim gra chociaż 40% strzałów to pudła i strzały za 5-90 dmg...

Opublikowano

To arta 4 tieru więc nie oczekuj zbyt wiele. Zabawa zaczyna sie od Hummela. Najważniejsze podczas gry artą jest przemieszczanie sie po strzale (tylko nie 2-3m i potem sie dziwić ze ten drugi mnie trafił choć sie przemieściłem). Ja mam Gw E100 i powiem ze jestem zadowolony choć jest on powolny i chwile zajmuje dojazd na miejsce (najdłużej 1.30min). Co do arty ruskiej Ob. 261 to dosłownie snajper z dmg ok. 600 i całkiem dobrą mobilnością, USA T92 nie powala celnością za to dmg jest... uhhhhhh !. Brytol nie wiem jak z celnością i dmg ale wiem ze fajnie przerzuca pociski gdzie inne arty mogą pomarzyć o trafieniu bez przemieszczenia sie (za górki itp.) ... A francuski bc... jedyne jego plusy to chyba magazynek i prędkość (60 czy 70 km/h)

A no i strzał bez celowania to Blind shoot , najfajniejsze starzały :D,ale jednak rzadko sie zdarza że trafisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...