Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skocz dywizje wyżej za RP, Rito chce znowu zarobic

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak czytamy, przeskoczyć dywizje za RP można tylko raz! :) Brązy już nie potrzebujecie wydawać $ co miesiąc na Vipa do BoL'a wystarczy kupić dywizje i byc w jeszcze gorszym gównie ^_^

Opublikowano

Challanger straci sens , bogate dzieci beda sb tak skakac i juz dywizja nie bedzie "pokazywala skilla" tylko kto ma wiecej hajsu

a teraz pokazuje ? aa sry dzisiejszy lol ma skill "klik spacja, a dostaniesz +100000 do skilla) , wiec o co ci chodzi ? 

top. 

raczej tego nie wprowadza, bo po co ? 

Opublikowano

Dla hajsu.

Mogą wprowadzić, kto im zabroni? Z jednej strony dobre dla osób, które były w Platynie/Diamencie+, ale przez "pro elo team" są w Srebrze, czy innej słabszej dywizji. Z drugiej strony, osoby, które totalnie nie ogarniają gry (czyli niby Brązy), pójdą do Srebra, to ja naprawdę współczuje tym graczom :p

Opublikowano

Boże, to jest fake jak nic, po co riot miał by coś takiego wprowadzać?...

graphic.png

Opublikowano

Dla hajsu.

Mogą wprowadzić, kto im zabroni? Z jednej strony dobre dla osób, które były w Platynie/Diamencie+, ale przez "pro elo team" są w Srebrze, czy innej słabszej dywizji. Z drugiej strony, osoby, które totalnie nie ogarniają gry (czyli niby Brązy), pójdą do Srebra, to ja naprawdę współczuje tym graczom :P

Kto w platynie/diamencie nie da rady wyjść z srebra? Przez gówniany team? Haha. Tam samemu wycarrujesz gre. 

Top@ Fake. Zmieniło by to strasznie rozgrywkę. Myślę, że by mieli więcej strat niż zysków.

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Zwykły marny Troll na Prima Aprilis.

Nie miałoby to najmniejszego sensu.

Nie to mieli na celu tworząc system ligowy.

A wpływy kasy wystarczająco duże mają.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Najlepsze jest to że się osoby nabrały, jak np. autor tematu.

Głupota...

Ja sie nie nabrałam, bo dobrze wiem że tego nie wprowadzą ale jak widać ktoś tutaj inny dał się nabrać w ten temat :D

Można zamknąć 2 kwietnia dziś ;)

Opublikowano

Prima aprilis joł. Nie wprowadzą tego, no chyba że są idiotami.

@ZAWIODŁEM SIĘ NA NICH, TERAZ TRZEBA KUPIC BO NIKT NIE BEDZIE W BRĄZIE.

http://screenshooter.net/1835711/jygcftx

Szkoda, że przycisk "Unlock" jest jakieś parę milimetrów wyżej niż pozostałe, dobry screen, ale troche nieudany. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@up

Nie ma to jak wydawać pieniądze na gre O_O . Nie lepiej wydać te pieniądze na coś innego niż gra ?

Opublikowano

@UP

Polaczek Cebulaczek bez pieniędzy. Jak ktoś już ma wszystko potrzebne do życia to czemu w jakąś grę nie wydać ? Mam osobiście wszystko to co do życia potrzebne, ale i tak wydaję w lola masz problem ? Dam ci radę " Nigdy nie zaglądaj komuś do portfela "

@TOP

Myślę, że można zamknąć bo już jest drugi kwietnia, a ta opcja już nie jest dostępna. Ludzie sobie tylko posty nabijają ;<

kxAyLut.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...