Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biznes ? WOW, Uszanowanko ^_^_^_^

KeloOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam Was Ciule, a tak na serio :D
Siemanko .

Dziś byłem odwiedzić sklep jakiś, chyba lumpeks , bo kolega mi mowił, ze czasami są tam nowe rzeczy o.O O.o

Kupiłem jakieś spodnie za 2 dychy, patrze na necie, a nowe kosztujo 600zł :D:D

Z firmy Diesel czy jakoś tak :)
Opłaca się takie sprzedawać? Pewnie będzie troche zysku o.O;) Co myślice Cjule ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pozdrawiam Was Ciule, a tak na serio :D

Siemanko .

Dziś byłem odwiedzić sklep jakiś, chyba lumpeks , bo kolega mi mowił, ze czasami są tam nowe rzeczy o.O O.o

Kupiłem jakieś spodnie za 2 dychy, patrze na necie, a nowe kosztujo 600zł :D:D

Z firmy Diesel czy jakoś tak :)

Opłaca się takie sprzedawać? Pewnie będzie troche zysku o.O;) Co myślice Cjule ?

Nie chce mi się wchodzić na neta i sprawdzić czy kosztują 600 xD, lecz watpie ze akurat tyle.... No jezeli za 20 zl kupiles to za 100 sprzedajxd

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Wiem, że jest taka akcja, że w lumpeksach często są jakieś akcje typu biżuteria w kieszeniach, pieniądze :D Mój ojciec kiedyś kupił taką koszulę na ryby i było w środku trochę euro, nie chce kłamać bo to dawno było ale jakieś 10 euro chyba :P Kiedyś była taka historia, że jakiś dziadek chował kase do kurtki a potem umar i ta kurtka poszła do lumpeksu i kupił ją gość a ona w środku pełna hajsu, ale właściciele doszli i odzyskali pieniądze :D

Opublikowano

Otóż to, w lumpeksie możesz kupić nowe ubrania za 20zł gdzie kosztują ponad 100-200zł, wszyscy mówią że lumpeks to obciach ale jak tak popatrzeć to można kupić niezłe ciuszki za drobniaki ;). Co do biznesu to wątpię żeby wypalił ci taki biznes.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Otóż to, w lumpeksie możesz kupić nowe ubrania za 20zł gdzie kosztują ponad 100-200zł, wszyscy mówią że lumpeks to obciach ale jak tak popatrzeć to można kupić niezłe ciuszki za drobniaki ;). Co do biznesu to wątpię żeby wypalił ci taki biznes.

Mama w wolnych chwilach też się w to bawi. I powiem ci że nawet nieźle można na tym zarobić. Oczywiście nie są to jakieś ogromne sumy ale tak 1000-1500 miesięcznie. ;)

Opublikowano

Pewnie że się opłaca, na Allegro 50+% używanych ciuchów pochodzi własnie z lumpeksów, znam osoby którzy na tym utrzymują się 

Opublikowano

Mama w wolnych chwilach też się w to bawi. I powiem ci że nawet nieźle można na tym zarobić. Oczywiście nie są to jakieś ogromne sumy ale tak 1000-1500 miesięcznie. ;)

Z choinki sie urwales? To SĄ ogromne sumy. Mozna pracowac tylko na pol etatu i sie utrzymac :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

cebula-jadalna-allium-cepa.jpg

Tyle mam do powiedzenia.

Nie, nie wypali ci bo ludzie to nie debile i zobaczą, że ubrania są z drugiej ręki, wtedy zależnie od tego gdzie to sprzedasz (Podejrzewam allegro) to polecisz za niezgodność z opisem i bez problemu odzyskają swoje pieniądze.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

cebula-jadalna-allium-cepa.jpg

Tyle mam do powiedzenia.

Nie, nie wypali ci bo ludzie to nie debile i zobaczą, że ubrania są z drugiej ręki, wtedy zależnie od tego gdzie to sprzedasz (Podejrzewam allegro) to polecisz za niezgodność z opisem i bez problemu odzyskają swoje pieniądze.

Jeśli wystawi na allegro jako produkt nowy to i owszem, ale jeśli napisze że spodnie używane (założone kilka razy) to nie ma mowy o "niezgodności opisu i zadnym zwrocie.

Nie wszyscy na Allegro kupują tylko nowe rzeczy, ludzie szukają też ciuchów używanych. Polecam w dziale "odzież" w parametrach wyszukiwania wpisać "używane" i zobaczyć ile tego jest.

Opublikowano

Jeśli wystawi na allegro jako produkt nowy to i owszem, ale jeśli napisze że spodnie używane (założone kilka razy) to nie ma mowy o "niezgodności opisu i zadnym zwrocie.

Nie wszyscy na Allegro kupują tylko nowe rzeczy, ludzie szukają też ciuchów używanych. Polecam w dziale "odzież" w parametrach wyszukiwania wpisać "używane" i zobaczyć ile tego jest.

Nikt mu tam nie kupi z rozsądnym zyskiem. Tam ludzie sprzedają by się ubrań pozbyć, nie żeby mieć z tego zysk. Nic nie zarobi :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nikt mu tam nie kupi z rozsądnym zyskiem. Tam ludzie sprzedają by się ubrań pozbyć, nie żeby mieć z tego zysk. Nic nie zarobi :)

Nie do końca się z tobą zgodzę. Po części masz trochę racji, ale czasami można coś kupić za 10zł a sprzedać za 100zł ;)

Opublikowano

Albo inny biznes, Ciule xD

Kiedyś na złomie byłem i taka zajebista sztange znalazlem :D kupilem za 15zł chyba coś ok. tego tzn. sam gryf , obciążenia były osobno. Gryf taką farbą srebną jakaś błyszczącą pomalowałem popryskałem i i poszla za 200% więcej :D to też się opłąca chyba bo dużo na zlomie mozna zlalezc

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Albo inny biznes, Ciule xD

Kiedyś na złomie byłem i taka zajebista sztange znalazlem :D kupilem za 15zł chyba coś ok. tego tzn. sam gryf , obciążenia były osobno. Gryf taką farbą srebną jakaś błyszczącą pomalowałem popryskałem i i poszla za 200% więcej :D to też się opłąca chyba bo dużo na zlomie mozna zlalezc

I wyszedłeś 15zł do przodu minus farba, czas i chęci? Interes życia.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...