Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QuatEr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrząc na "SP", to Ty chyba myślisz, że jest tutaj taki sam system jak w NosTale, jednak jest całkowicie inaczej.

Postaram się to w miarę logicznie wytłumaczyć.

xABIuaY.png

Jako Aisha (podstawowa klasa, od początku gry) masz wybór:

Albo bierzesz EM (Elemental Master/Władczyni żywiołów), albo VP (Void Princess/Księżniczka Dusz), albo DW (Dimension Witch/Czarodziejka czasoprzestrzeni) - niemożliwym jest wybranie wszystkich na jednej postaci.

Masz przed nimi jeszcze 1 joby, ale ich także nie możesz mieć wszystkich.

Co do tematu - obecnie po revampie (taka aktualizacja) wszystko stanęło do góry nogami, jednak powinienem Ci polecić EM (Elemental Master/Władczyni żywiołów), która jest przekleństwem graczy na PvP.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A SP to?

Najlepsza Aisha na pvp to EM ( w sensie  SPAM XDD) Medytka = Lajtinig SZAŁA i ma stuna i koniec xD

Najlepsza Aisha taka bez spamu to DW :

Świetne Combo

Świetne Skille

Bardzo fajnie się nią gra na pvp 

O VP to zbytnio nie powiem, ale też jest dobra. Fajne combo i dużo aktywów.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Czytałem troche o EM i nie przekonuje mnie to. Duża jest różnica między EM a VP i DW? A z tych dwóch VP i DW co lepsze?

Opublikowano

VP to postać, którą trzeba ogarnąć.

DW ma wielki potencjał, jednak bez paska B jest trudno go uwolnić (każda aisha z paskiem B powiększa swoje umiejętności, ale DW to jest takie... must have).

EM tylko spamuje, ale za to efektywnie xDD

Pomiędzy VP i DW... Mam 60 DW i 40 VP, VP jest o wiele ciekawsza (według mnie), jednak ciężko się nią gra.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...