Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Kopmuter

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciałbym złożyć nowy komputer najlepiej do 3000zł. Awaryjnie moge przekroczyć tą sumę jednak wole się zmieścić w tym przedziale.

Co mam? Mam kartę graficzną 1gb NVIDA GeForce GT 220 a z reguły jak w necie paczałem to nawet 1000zł+ karty wyciągają.

Nagrywarkę CD/DVD mam więc to mi potrzebne, stara ale jara, nie korzstam z niej ale jakby się przydała to zawsze jest.

Jeśli chodzi o RAM to mam jedną kartę 2GB a w drugim mam ty 514mb, jeśli się nie opłaca np. 2x4GB tylko np. 8GB to do drugiego wejście moge dać to 2GB RAMu.

Komputer ma wystarczy na wiele lat pracy, obecny mam 7 lat.

Korzystać z niego będę głównie do grania, chcę żeby móc korzystać z gier na najwyższych detalach.

Chcę żeby miał możliwości np. odpalania wirtualnych maszyn, odpalanie kilku zaawansowanych programów graficznych czy odpalanie dobrej jakości streama.

Opublikowano

@ZŁY DZIAŁ JAKBY KTOŚ MÓGŁ PRZENIEŚ, SRRY ŻE DBL POST ALE NIE MOGE EDYTOWAĆ!!!

Opublikowano

@UP

Z1 kosztuję przecież 60 zł mniej więc nie wiem jak chcesz z idealnego budżetu dodać 300/400 zł .

@TOP

Jeśli wolisz lepszy procesor który zamierzasz kręcić możesz wziąć mój zestaw( Ale będziesz musiał dokupić jakieś chłodzenie w przszyłości ), a jak nie będziesz kręcił to bierzesz zestaw Radiosia, bo posiada lepszą kartę graficzną.

kxAyLut.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...