Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 1900zl

Azuriell08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdeczne postanowilem wkoncu na zmiane poszukuje laptopa chodzi mi tu o laptopa bardziej pod gry wiem ze to zle dobranie ale musi to byc laptop bo czesto jestem poza domem cena nie jest za wysoka no ale bd to 1700 maxymalnie 1900 zl nie mam nic upatrzonego poza jednym lenowo y560p za dobrze sie nie znam mile widziany odrazu z wind. Ale jesli nie bd to sobie poradze akcesoria itd mam juz wiec tego nie potrzebuje prosze o powazne i dobrze przemyslane propozycje bo zdaje sie tu na was to co wedlug was za te pieniadze bedzie najmocniejsze to ten produkt zakupie z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam ;))

Ps . jak wyglada sprawa z dotykowym ekranem w laptopie.

Opublikowano

Dotykowy to najlepiej HP, ostatnio były po ok 1800 zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie rozumiem, po co komu ekran dotykowy w laptopie :P Do gier w tej cenie tylko HP ProBook z Hd8750 

http://www.x-kom.pl/p/160648-notebook-laptop-15-6-hp-probook-455-a8-4500m-4gb-500-dvd-rw-hd8750m.html?partnerid=100308603&sm12=Mg==&ts=1396355773&token=9dc460b969790abc579dc5ea86a3628e

- bardzo porządne wykonanie, laptop z serii biznesowej, matowa matryca, czytnik linii papilarnych. Lepszej karty graficznej w tym budżecie nie dostaniesz, pograsz na niej nawet w najnowsze gry.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Up podoba mi sie ten hp mysle ze sie nad nim zastanowie c do dotylu to tak tylko pytam bo sie z tym nie spotkalem jeszcze zostane przy myszce hehe a powiedz mi ta karta bd lpsza od tych. I3 i 5 ? Fajne to ze ,a 4 rdzenie ;)

Opublikowano

Zmalazlem oferte lenovo g500s i5 4 rm procek 3.2 doradzcie mi czy ten laptop bd dawal rade chociaz troche w grach musze podjac decyzje kupna bo za nieelugo wyjazd prosze o pomoc i rade dzieki

Opublikowano

Patrz się na dedykowaną karte graficzną a nie na zintegrowaną.

Dedyk - np. Radeon XXXX bądź Geoforce GT/GTX XXX

Karta zintegrowana Intel HD graphics (accelerator) XXXX (przeważnie 3xxx albo 4xxx)

graphic.png
Opublikowano

Rock mozesz mi dac propozycje jakis laptopow do 2000 zl bardzo Cie prosze mam o tym slabe pojecie a musze do 2 dni cos zakupic chce zeby to juz bylo cos jak najmocniejszego do tej ceny bardzo bede Ci wdzieczny

Opublikowano

Moge prosic was o wymiane mi kilku jak najlepszych pod wzgledem parametrow laptopow do ceny 2000zl potrzebuje pilnie zakupic sprzet lecz nie chce kupic niczego bez jakiegps pogladu prosze was o pomoc

Opublikowano

Ten  co podales to przecietny,,,

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-essential-g510-i5-4200-4gb-100-gb-hd8570.bhtml

To troszke lepsza wersja tamtego

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/toshiba-satellite-l855-17m-w8.bhtml

Slabszy troszke procek, mocniejsza karta graficzna

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...