Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama Twojego Serwera Metin2 / Youtube 2,400 +

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Filmy calkiem fajne.

Ale proszenie widzow o polecanie na mpc troche wieje chujem...

http://prntscr.com/362hat

Polecac powinna osoba dla ktorej pracowales a nie zwykly Kowalski ktory Cie oglada.

Nie znam wiec neutral.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

nie polecam, zachowanie na poziomie 12-latka, to że będziesz przeklinał w filmach i robił z siebie idiotę nie robi cię fajnym.

Dokładnie to samo chciałem napisać. Ktoś z twoim zachowaniem nie powinien być brany na poważnie, bo chyba nie jesteś jeszcze wystarczająco dojrzały.

Chcesz zarobić? To na metinowych prezentacjach więcej zapłacisz za prąd... 

Jak masz chęć robienia filmików i przy tym zarabiania dosyć dużej kasy (spokojnie ci na opłacenie internetu starczy) to pisz pw ;p

A ogólnie niestety cię nie polecam chociaż oglądam każdy twój filmik i masz suba/lajka na fb.

Opublikowano

Zmień nazwę kanału z wezyhaker na sprzedamreklamę - mówię ci więcej osób się do ciebie zgłosi + w adnotacjach dodawaj + opisy będziesz trzepał $$ jak nikt inny.

Pozdrawiam, poleam :rolleyes:

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zmień nazwę kanału z wezyhaker na sprzedamreklamę - mówię ci więcej osób się do ciebie zgłosi + w adnotacjach dodawaj + opisy będziesz trzepał $$ jak nikt inny.

Pozdrawiam, poleam :rolleyes:

Wiesz , dodatkowo wrzucę film gdzie zachęcę do kupna reklamy na moim kanale  :D  :D

Dzięki i pozdrawiam ;-)

Opublikowano

Ogólnie fajny ziomek :) co do filmów nie wiem, ale jak na ts'ie gadaliśmy nie wiem czy pamiętasz ale zawsze śmiesznie było ^^ można porozmawiać o wszystkim bez sensownym :D

Opublikowano

Nie polecam, obsmaruje dupe kazdemu komu sie da, albo jak za mało sm'ow dostanie.

Takie informacje dla ludzi ktorzy chca z nim wspolpracowac - te wyswietlenia to on sam sobie nabija, albo jego kindermafia z  "gildi" retribution o ile mozna to nazwać gildią.

Opublikowano

Ogólnie fajny ziomek :) co do filmów nie wiem, ale jak na ts'ie gadaliśmy nie wiem czy pamiętasz ale zawsze śmiesznie było ^^ można porozmawiać o wszystkim bez sensownym :D

Dobrze pamiętam :P

Nie polecam, obsmaruje dupe kazdemu komu sie da, albo jak za mało sm'ow dostanie.

Takie informacje dla ludzi ktorzy chca z nim wspolpracowac - te wyswietlenia to on sam sobie nabija, albo jego kindermafia z  "gildi" retribution o ile mozna to nazwać gildią.

Ciesze się z twojej opinii . Szkoda tylko że nie jesteś administratorem żadnego serwera aby to potwierdzić :)

Żegnam ;]

Opublikowano

Co drugie słowo w filmach to ''kurwa, chuj, ja jebie, pierdole, zjebane itp.. '

Nie da sie chłopaka słuchać bo uszy mnie bolą od tych wulgaryzmów :)

Wiem ze ten ziom próbuje naśladować tego leszcza który zwie sie IsAmU ale nie radze zniżać sie do poziomu szczura :)

Jak narazie jestes dla mnie anty reklamą

Powodzenia :)

Opublikowano

Co drugie słowo w filmach to ''kurwa, chuj, ja jebie, pierdole, zjebane itp.. '

Nie da sie chłopaka słuchać bo uszy mnie bolą od tych wulgaryzmów :)

Wiem ze ten ziom próbuje naśladować tego leszcza który zwie sie IsAmU ale nie radze zniżać sie do poziomu szczura :)

Jak narazie jestes dla mnie anty reklamą

Powodzenia :)

Ok , ciesze się .

@ Emperius welcome @ 

Opublikowano

Polecam, filmy nagrywane w ciekawy sposób i mile się ogląda. Jedynie przeczepiłbym się słownictwa (nadmiar wulgaryzmów) no ale kto co lubi, osobiście wolę wypowiedzi nacechowane spokojniejszym językiem aczkolwiek no kwestia gustu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam, filmy nagrywane w ciekawy sposób i mile się ogląda. Jedynie przeczepiłbym się słownictwa (nadmiar wulgaryzmów) no ale kto co lubi, osobiście wolę wypowiedzi nacechowane spokojniejszym językiem aczkolwiek no kwestia gustu. Pozdrawiam.

Racja - kto co lubi ;-)

Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...